Μην τολμήσεις να βάλεις άμμο θαλάσσης μόνος σου μέσα στο ψυγείο και μετά το πάτωμα από πάνω!! Μετά από καιρό δε θα μπορεί να σταθεί άνθρωπος εκεί μέσα από την μπόχα.. 
Βασικά οι αυγοθήκες δεν κάνουν καλή μόνωση, βοηθάνε στην καλή διάχυση του ήχου στον χώρο. Τώρα η καλύτερη δυνατή ερασιτεχνική μόνωση είναι ο πετροβάμβακας και για να μη σου κλείσει τον χώρο βάλτον απ' ξω από το ψηγείο και από πάνω μια στρώση ξύλο νομίζω θα έκανε καλή δουλειά. Τώρα για τον αφρό δεν ξέρω τι παίζει αλλά έτσι όπως το σκέφτομαι δεν νομίζω να κάνει και καμιά σημαντική δουλειά. Τώρα αν θες να το κάνεις studio και να γράφεις περνάμε σε άλλα κόλπα. Γενικά να ξέρεις ότι ερασιτεχνικά πάντα, είναι αδύνατον να μην έχεις διαρροές από το ψηγείο προς τα έξω.