Διάβασα όσο μπορούσα το topic στο οποίο έγινε το "ντουρτουλούκι". Πιστεύω πως κάνετε παιδιάστικα πράγματα, συγχωρέσετέ μου αυτή την έκφραση, δεν το λέω όμως ειρωνικά και επιθετικά προς κανέναν. Η θέση μου είναι ουδέτερη κι εξακολουθεί να με αφήνει κάπως αδιάφορη το όλο θέμα. Ομολογώ πως η διαγραφή του semplice με εξέπληξε. Θα συμφωνήσω σε πολλά με την gate. Όπως και στο παρακάτω που έγραψε: "
Εγώ, τόσον καιρό που είμαι εδώ, και παρότι διαφωνώ σε πολλά θέματα και με τον Astron και με τον Orfeus και με τον Vouliakis, πώς μπορώ και συνεννούμαι; Πώς μπορούμε τόσον καιρό και κάνουμε διάλογο; Και γιατί δεν έχω αισθανθεί τόσο καιρό ότι υπάρχει κάποια οργανωμένη επίθεση στις απόψεις μου που συχνά δεν συμπίπτουν μαζί τους...; " Με τη διαφορά ότι αυτά τα μέλη-συντονιστές, εγώ δεν τους γνωρίζω προσωπικά, και μέσω του musicheaven λίγα λόγια έχουμε ανταλλάξει, σε topics θρησκευτικού- ιδεολογικού περιεχομένου έχουμε διατυπώσει απόψεις, μεταξύ των οποίων οι δικές τους είναι διαφορετικές με τις δικές μου, κι όμως εκτιμώ το ότι συμμετέχουν εκφέροντας τισ γνώμεις τους άμεσα ως μέλη κι όχι ως ομάδα συντονιστών να κατευθύνουν τη συζήτηση(στηρίζομαι σε πράγματα που είπε ο semplice). Αυτό που εκτιμώ περισσότερο, όμως είναι το ότι στηρίζουν τις απόψεις τους σε επιχειρήματα, ακόμη κι αν διαφωνώ. Όσο για τις "αγάπες" που ανέφερε ο semplice στην gate, δε καταλαβαίνω γιατί είναι κακό, άλλα τέσπα δε με αφορά. Ακόμη το ότι ο Κωνσταντίνος θέλει να "περάσει" τη δική του άποψη, νομίζω ότι το κάνουμε όλοι αυτό το λάθος μερικές φορές, παρασυρόμενοι από την προσπάθειά μας να στηρίξουμε τις απόψεις μας όσο μπορούμε. Σαφώς, δεν το θεωρώ σωστό, ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική.
Μάλιστα είχε παρεξηγηθεί ο semplice από ένα post μου σε κάποιο topic καιι μου το είχε κάνει ολόκληρη ιστορία μέσω προσωπικών μηνυμάτων ρωτώντας με αν τον θεωρώ αναξιόπιστο. Δεν κατάλαβα για ποιο πράγμα μιλούσε, όπως και τον λόγο να το κάνει θέμα.(Κανείς άλλος δεν είχε τέτοι αντίδραση από post μου). Ξέρω πως φαίνεται άκομψο να κοινοποιώ κάτι που είχε συμβεί μέσω πμ και πως στον semplice προφανώς κακοφανεί. Δεν το κάνω με κακή πρόθεση όμως. Απλά μέσα από όσα ειπώθηκαν στο topic "από τη θεωρία στην πράξη" κατάλαβα και τη γενικότερη συμπεριφορά.
Δε νομίζω η άποψη του semplice να έχει τόση "δύναμη" ώστε να διασπάσει το musicheaven και την ομάδα ανάπτυξης όπως είπε ο jorge. Μάλλον πρόκειται περισσότερο για "αδυναμία" (για να λέτε πως θέλει να "επιβάλλει" γνώμες του).
Δε μπορώ να πω περισσότερα( τουλάχιστον προς στιγμήν).. Κάποιιοι από εσάς τον γνωρίζετε από κοντά, άρα μπορείτε να βγάλετε πιο άρτια συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του και τις προθέσεις του. Είναι άδικο, όμως, να του στερείται το δικαίωμα να πάρει θέση πάνω σε ένα θέμα που τον αφορά.
Τα παραπάνω τα αναφέρω με όλη την καλή μου διάθεση, χωρίς να θέλω να εναντιωθώ, να κολακέυσω και να κριτικάρω κανέναν. Ούτε την εύνοια κανενός επιδιώκω, για αυτό θα πω το εξής με απόλυτη ειλικρίνεια:
Συνήθιζα να είμαι απόλυτη έως και δογματική στις απόψεις μου. Το musicheaven μου έμαθε να "ακούω" και να "ακούγομαι". Κι όπως σέβεστε τη γνώμη μου να σέβομαι κι εγώ τη δική σας.... Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό και πόσο έχει βελτιώσει τις σχέσεις μου με οικεία μου πρόσωπα και φίλους, που άλλωτε δε σήκωνα μύγα στο σπαθί μου;
Είτε έχει δίκιο, είτε άδικο ο semplice, ας του δοθεί η δυνατότητα να δώσει απαντήσεις και να μη συζητάμε γι αυτό "πισώπλατα"(που λέει ο λόγος)
Φιλικά
Προσφορά βοήθειας:από τη θεωρία στην πράξη
(Πάνω σ'αυτό μίλησα, για να μη παρεξηγούμαστε!)
Πότε θ' ανθίσουνε τούτοι οι τόποι, πότε θα 'ρθούνε κανούριοι ανθρώποι να συνοδεύσουνε την βλακεία στην τελευταία της κατοικία
(Γκάτσος)
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : maspa στις 19-12-2006 17:49 ]