Φιλες και φιλοι ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω οτι ανακαλυψα το site που εψαχνα για πολυ καιρο!
Βαλτε στην ακρη για λιγο ολα τα προγραμματα μετατροπης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ! Καιρος να κανετε οποιαδηποτε μετρατροπη θελετε ON LINE
Το ολο θεμα εχει ως εξης! Επειδη εψαχνα να βρω καποιο καλυτερο προγραμμα μετρατροπης αρχειων κινητου 3gp σε Avi απο το υπαρχον που ειχα το ImToo 3gp converter, εκανα ενα εξειδικευμενο ψαξιμο στο Google και επεσα πανω στην σελιδα
ΑΥΤΗΝ!..
Απο εδω πατησα στο παραθυρο που μου εχει φατσα καρτα και βρεθηκα στο
Μedia Converter.
Tι κανει λοιπον αυτο το site??
1) Aπλα ανεβαζετε οτι βιντεακι η αρχειο ηχου θελετε να μετατρεψετε
2) Οριζετε το φορματ του αρχειου που θελετε να μετατρεψετε( π.χ 3gp)
3) Επιλεγετε απο το pc σας το αρχειο
4) Eπιλεγεται στα OUTPUT πρωτα το λειτουργικο που εχετε και στη συνεχεια πατε στο
πεντε απο κατω...
5) Επιλεγετε τον τυπο αρχειου στον οποιο θελετε να γινει η μετατροπη ( πχ σε Avi)
6) Πατατε αποδοχη των Ορων...
7) Απλα πατατε Convert
Tι γινεται απο εδω και περα???
1) Θα σας εμφανιστει μια μπαρα προοδου της μετατροπης και θα σας δειχνει σε ποσοστιαιο νουμερο την προοδο στη μετατροπη
2) Μολις τελειωσει θα σας εμφανισει σε ενα εντονο παραθυρακι την επιλογη DOWNLOAD...
3) Αυτο σημαινει οτι εγινε η μετατροπη και ειστε ετοιμοι να παραλαβετε στο pc σας το νεο αρχειο στη νεα του μορφη που εσεις επιλεξατε....
4) Πατηστε στο DOWNLOAD και θα εχετε το αρχειακι στην επιφανεια εργασιας σας! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....
Το site αυτο το ανακαλυψα πριν μια ωρα! Μεχρι τωρα εχω κανει πανω απο 40 μετατροπες σε χρονο dt χωρις να εχω κανενα προβλημα! Και φυικα διαφημιζει οτι ειναι ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ!!
Δεν ξερω στην πορεια τι μπορει να μου βγαλει...
Παντως ομολογω οτι βρηκα την υγεια μου!!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ......
Υ.Γ: Η μεγαλη μαγκια ομως ειναι και στο εισαγωμενο URL μετατροπης....
Κανω ηδη τωρα τα αναλογα τεστ για την περιπτωση αυτη και θα επανελθω δριμητερος για ενημερωση!