Χαιρετιζω τους φιλους που λενε να μην αγοραζουμε απο το ιντερνετ. Ανα διαστηματα, καποια καλοπαιδα απο μαγαζια, πετανε τετοιες ιδεες.Μακαρι να ειχαν την εξυπηρετηση του ιντερνετ ομως
Εγω προτεινω το αλλο..
Πηγαινετε σε ενα μαγαζι, δοκιμαστε τις κιθαρες που θελετε και μετα αγοραστε τις απο το εξωτερικο
Η αξιοπρεπεια, η εμπορικη συνειδηση και η θεληση για συνεργασια που εχουν οι ξενοι θα αποζημιωσει κατα πολυ την αναμονη σας ( που φτανει μεχρι και 2 εβδομαδες απο ευρωπαίκη αγορα ).
Αντιθετως, η γαϊδουρια, η αισχοκερδεια και η κακη μεταχειριση ειναι κατι που θα συναντησετε σε πολλους "ελληναδαραδες" εμπορους.
Deathminor βλεπω μια ιδιαιτερη αγαπη να προτεινεις σε ολους οσους ενδιαφερονται για ηλεκτρικες κιθαρες, να αγορασουν ακουστικη..
Δηλαδη εαν ηθελα να μαθω βιολεντσελο, θα μου ελεγες να ξεκινησω απο βιολι?
Ή εαν ηθελα να μαθω πληκτρα, θα μου ελεγες να ξεκινησω πιανο;
Συγνωμη που γινομαι θρασυς ή και αποτομος, αλλα η τεχνικη της ηλεκτρικης κιθαρας ειναι πολυ διαφορετικη απο της ακουστικης. Αλλος τροπος που βγαινει ο ηχος, αλλος και ο τρπος που πρεπει να παιχτει η κιθαρα για να βγει ο ηχος.
Επομενως, μην μενεις κολλημενος σε αυτη την αποψη, γιατι ειναι ζημιογονα και αποπροσανατολιζει ολους οσους ξεκινανε με ορεξη να μαθουν ηλεκτρικη κιθαρα. Επειδη εσυ ξεκινησες απο ακουστικη, δεν σημαινει πως και ολοι οι υπολοιποι εχουν την ιδια αναγκη ή θεληση,ετσι;
Οσον αφορα το θεμα.
Η Behringer, σαν εταιρια, κραταει μια σταση για low budget μουσικους. Μπορει να εχω εξοπλιστει και να χρησιμοποιω μεσω της noiz reduction, αρκετα μηχανηματα της ( αξιολογα και σκυλια στη χρηση ). Ομως, οσον αφορα τα μουσικα της οργανα, θα ειμαι επιφυλακτικος.
Σιγουρα οι τιμες της ειναι τρομερες, ομως στα μουσικα οργανα, ο,τι πληρωνεις παιρνεις.
Για εναν αρχαριο, θα ειναι μια καλη ιδεα. Ομως για εναν αρχαριο που προχωραει με γρηγορα βηματα, θα ειναι μια κιθαρα που πανω στα 3 χρονια θα αχρηστευθει.
Noiz Reduction Team
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : noizreduction στις 17-10-2007 01:09 ]