Το μέλος loussi στις 23-06-2007 στις 22:47 έγραψε...
μην το λες! με λιγη προσοχη..
Με λίγη προσοχή και πολύυυυυυυυυυ χρόνο....Γιατί αν παρατηρήσετε πως λειτουργούν κάποια από τα στάδια του "βασανιστηρίου", θέλουν άπειρες δοκιμές για να βρεθεί ο απόλυτος συγχρονισμός...Τα μείον του να έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο....
Καλή ιδέα για να σπαταλήσει κάποιος τον χρόνο του αλλά... Ποιος κάθεται να τα κάνει όλα αυτά.. Εγω πάντως όχι!Προτιμώ να σπαταλήσω αλλού τον ελεύθερο χρόνο μου.
Και γω που νομιζα οτι με τετοια καθοταν μονο το κογιοτ για να παγιδεψει το μπιπ μπιμ.Τελικα εκανα λαθος.Η αληθεια ειναι οτι εγω εντυπωσιαστικα απ την υπομονη του ανθρωπου για να φτιαξει ολο αυτο το σκηνικο,αν εγω αποφασιζα να το κανω στο πρωτο δυλεπτο θα με ειχε πιασει νευρικος κλονισμος.
Έεεεεελεος!!!!!Τόόόση προσπάθεια για εντυπωσιασμό.Απάλευτος όποιος το έκανε.
Αν και έχω την εντύπωση ότι κάπου είδα ένα χεράκι να βοηθάει την κατάσταση-μπορεί να κάνω λάθος,δεν είχα το κουράγιο να το ξαναδώ....
Το μέλος rompa στις 11-04-2008 στις 00:26 έγραψε...
Καλέ πόσα τετραγωνικά είναι το σπίτι ?
Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ!!!
Πάντως... Ευτυχώς έχω κάτι να κάνω στη ζωή μου και δεν κατασκευάζω κυκλώματα που ενεργοποιούνται με το ξυπνητήρι...
Πάντως αυτός που το σκέφτηκε και που το έκανε (!) πρέπει να είναι και πολύ τυπάς...