Έχω ένα πρόβλημα!!!!Μίλησα με την angela_77,αλλά μου είπε να ανοίξω topic!!!!
Λοιπόν....τις προάλλες κόλλησε το pc μου ιό από το msn...κι έτσι αναγκάστηκα να κάνω format!!!Όπως καταλαβαίνετε...έπρεπε να ξανακατεβάσω το Winamp και να κάνω πάλι όλες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις.!Το Σάββατο που είχα εκπομπή,συνδέθηκα το πρωί έτσι ώστε να κάνω ένα δοκιμαστικό(με άκουσε ο madmad)..Αυτό που μού είπε ήταν ότι με άκουγε κανονικά
ΧΩΡΙΣ να πατήσω το "push to talk" ή το "lock"..!!!Όταν έβαλα το δεύτερο τραγούδι..μού είπε ότι δεν άκουγε τη μουσική,αλλά μόνο εμένα όταν μίλαγα στο μικρόφωνο(έτσι,άκουγε μόνο τότε τη μουσική που ακουγόταν πίσω από τη φωνή μου)..!
Το μεσημέρι,μπήκα στο chat και ζήτησα βοήθεια από τον playloud!Μου είπε τις ρυθμίσεις που έχει κάνει(είναι διαφορετικές από τις ρυθμίσεις που λέει στις "Συχνές Ερωτήσεις"),για να έχω καλύτερο ήχο!!!!(Ενδεικτικά,στην καρτέλα Input έχω: -1, 20, 0, 500)!!!
Οφείλω να ομολογήσω ότι το απόγευμα στην εκπομπή μου είχα ένα πάρα πολύ καλό ήχο,πεντακάθαρο(καμία σχέση με αυτό που είχα πριν κάνω format)!!!Αλλά οι ακροατές μού είπαν ότι δεν άκουγαν τη μουσική..έτσι,αναγκάστικα να ανοίξω το διακόπτη του μικροφώνου(πάνω στο μικρόφωνο έχει ένα διακόπτη),το έβαλα δίπλα στο ηχείο κι έτσι κατάφεραν να ακούσουν την εκπομπή μου!Βέβαια,όταν ήθελα να μιλήσω,έπαιρνα το μικρόφωνο και πάταγα το "push to talk"!
Αν ξέρει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει,θα το εκτιμούσα πολύ!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων..!!
Φιλάκια!!!
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : --Elena-- στις 19-11-2007 11:20 ]