Παράθεση:
Το μέλος StavmanR στις 28-07-2007 στις 23:30 έγραψε...
Onanenas καταρχάς δεν αναφέρομαι σε καμία συγκεκριμένη θρησκεία, καθώς όλες είναι απολύτως σεβαστές. Αν έκανα στο παρόν τόπικ κάποια αναφορά στην ορθοδοξία, παρακαλώ να μου την επισημάνεις, αλλιώς μάλλον έχεις παρανοήσει τα γραφόμενά μου.
|
|
«Όσο για εκείνους που πολεμούν τη θρησκεία, πάντοτε ήταν εκείνοι οι οποίοι σηκώναν το λάβαρό της πρώτοι από όλους»
εδώ ποίον ποιον εννοείς των βουδισμό
Παράθεση:
Συνήθως, όταν κάποιος ανοίγει ένα θέμα επεξηγεί το τί ακριβώς εννοεί. Η επεξήγηση που έκανες στην ερώτησή σου ήταν απολύτως κατευθυνόμενη,
|
|
η ερώτηση πιστεύω είναι σαφής δηλαδή τι επεξήγηση ήθελες
στο musicheaven έβαλα θέμα όχι στο πανεπιστήμιο
(παντός δεν απάντησες ποια ερώτηση είναι μη κατευθυνόμενη)
Παράθεση:
δηλώνει και την πρόθεση από την οποία ξεκίνησε η ιδεά της δημιουργίας αυτού του τόπικ.
|
|
αν θέλει πες μου τι κατά την γνώμη σου τι πρόθεση είχα δηλαδή για το άνοιγμα του τόπικ.
Παράθεση:
Παρακαλώ να μου δώσεις να καταλάβω τί εννοείς με την πρόταση:"και φυσικά κάθε θρησκεία πολεμείται πρώτα από τους μέσα άλλα αυτά που λες νομίζω ότι δεν έχει πλήρη αντίληψη τι είναι η Ορθοδοξία" γιατί δεν βγάζω συντακτικό νόημα.
|
|
εννοώ τα άτομα που μέσα στην εκκλησία άλλα κηρύττουν και άλλα πράττουν
κηρύττουν καλοσύνη και είναι κακοί αυτή που λένε για τιμιότητα και είναι ανέντιμη
αυτοί που λένε για ταπείνωση και είναι υπερήφανη κ.α.
και όταν λες αυτό :«κάποιοι δεν πιστεύουν στις δυνατότητες και την προσφορά της επιστήμης»
και δεν διαχωρίζεις την Καθολική Εκκλησία από την Ορθόδοξη
γιατί η Ορθόδοξη Εκκλησία ποτε δεν κατηγόρησε για κάτι την επιστήμη
τότε φτάνω στο συμπέρασμα δεν έχεις ψάξει καθόλου την Πατρική Ορθόδοξη διδασκαλεία
(αυτό δεν το λέω να σε κατηγορήσω απλά ένα συμπέρασμα βγάζω μπορεί να είναι και λάθος)