mmm episis diskolatin palevo xoris ton Panionio... to xero gia kapoious den einai romantiko ...gia mena omos pou eimai poli makria einai kai para einai ...
Ναι και ελευθερία και αγάπη είναι πολύ σημαντικα........ επίσης δεν θα μπορούσα χωρίς τα χαμόγελα γνωστών και άγνωστων ανθρώπων.. Τι είναι ένας κόσμος σκυθροπός? άσχημος..
Το μέλος Conspiratus στις 07-09-2007 στις 21:06 έγραψε...
και εγω που νομιζα οτι δεν μπορουσες να ζησεις χωρις γλυκοκ γενικα κατι να μασουλας... xouaxouaxoua
ναι...η αληθεια ειναι οτι η μοναξια ειναι οτι χειροτερο...δν ξερω τι θα εκανα χωρις φιλους...(punkster i love you...lol)
επισης η ελλειψη ελευθεριας ειναι χαλια...κ μονο που νοιωθω οτι παραβιαζετε η ελευθερια μου φρικαρω...
Α, ναι! Και αυτο!!
Γι αυτο και δεν θελω να περασω Αθηνα!
Να περασω αλλου, να φυγω!!! Να ειμαι ελευθερηηηηηηηηηη!! Να εχω αυτονομια!!! Να μην εχω τους γερους μου να μου ζαλιζουν τα φρυδια!!
χωρίς το pC μου, το κινητό μου, την πορσε στο γκαραζ μου....τις μετοχες μου στο χρηματιστηριο....το κοτερο μου....Το jet μου....τις 5 ναυτιλιακές μου εταιρίες....την βίλα μου....τα λεφτά μου.....τους προσωπικούς μου υπηρέτες....το gucci που πηρα χθες....τον galiano να μου ράβει μοντελάκια....το κόκκινο χαλί....τα φώτα....τις καμέρες...την δημοσιότητα.....
Το μέλος jacamar στις 08-09-2007 στις 15:37 έγραψε...
χωρίς το pC μου, το κινητό μου, την πορσε στο γκαραζ μου....τις μετοχες μου στο χρηματιστηριο....το κοτερο μου....Το jet μου....τις 5 ναυτιλιακές μου εταιρίες....την βίλα μου....τα λεφτά μου.....τους προσωπικούς μου υπηρέτες....το gucci που πηρα χθες....τον galiano να μου ράβει μοντελάκια....το κόκκινο χαλί....τα φώτα....τις καμέρες...την δημοσιότητα.....