Όταν είμαι στις κλειστές μου με ανεβάζει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, νιώθω καλύτερα όταν σχεδιάζω αισιόδοξα το μέλλον μου κι όταν βλέπω ερωτικό ενδιαφέρον (κι ας μην ανταποκρίνομαι).. Εσείς με τι ξεχνιέστε σε τέτοιες στιγμές;
μετα απο πολλες προσπάθιες με ανθρώπους , φίλους ή την εκάστοτε κοπέλα μου, το μόνο που μου φέρνει πίσω το χαμόγελο που κάτι ή κάποιος μου έκλεψε είναι ενα γλυκό άρπισμα με την κιθαρούλα μου...
sinithos tha stilo minima se ena kalo filo mou pou me tis malakies(me sinxorite) mou anevazi tin diathesi,,,,,i ke pali tha pekso me ta skiourakia mou i tha vgalo ekso ton skilo
auto pou m ftiaxnei ti diafesh einai oi files m apo to fronthstirio!giati kanoun polu trela pramata k lene polles malakies!den uparxei periptwsh na mhn gelaseis mazi tous!!!!!eksalou an de tairiazame den tha subetheriazame!!!!!!!!!lol!
Συμφωνω με τον wraio...λιγη-εως πολυ-αυξηση της αδρεναλινης με τον συνδυασμο μιας καλης παρεας ειναι το καλυτερο φαρμακο για μενα οταν εχω τις μαυρες μου...
...και αν αυτο δεν ειναι εφικτο...λιγη καλη μουσικουλα-κυριως πανκ ροκ,αλτερνατιβ και τα συναφη!!!!