ΟΠΑΑΑΑΑΑ.
Δεν καταλαβες φιλε.
Rock Star να θελεις να γινεις και δεν ειναι καθολου ξεπερασμενο ονειρο.
Ακομα και οι σημερινοι Rock Stars θελουν να γινουν Rock Stars (γιατι κατα βαθος ξερουν οτι δεν ειναι)(οι περισσοτεροι).
Εγω σου ειπα να μην γινεις επαγγελματιας στην Ελλαδα.
Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Οι πραγματικοι Rock Stars δεν ξεκινησαν με σκοπο να γινουν επαγγελματιες.
Ξεκινησαν γιατι αγαπουσαν τη μουσικη,
Αν αγαπας τη μουσικη, οπως σου ειπα και πριν, μην την κανεις απλως, επαγγελμα και μπορει να γινεις και Rock Star ετσι.
Υ.Γ 1 Αν ειναι να γινεις Δημοσιος Υπαλληλος γινε καλυτερα επαγγελματιας μουσικος.
Οχι γαι τα λεφτα αλλα για την ξεφτιλα που θα νοιωθεις.
(αν και μερικοι Δημοσιοι δεν τους νοιαζει γι'αυτο και γινονται)
Αν παρεξηθηκε κανενας δημοσιος υπαλληλος, καλα εκανε.
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ : ενας μαθητης μου ειχε η μανα του κομμωτηριο στο κεντρο και εβγαζε καλα λεφτα. Μου λεει μια μερα,
Μαθητης : Θελω να γινω επαγγελματιας μουσικος.
(μα τι σας επιασε ολους και θελετε να πεινασετε? καντε μια διαιτα καλυτερα.)
Του λεω λοιπον,
Εγω : δεν τ'αφηνεις αυτα και να κοιταξεις να περασεις σε καμια σχολη που εχει σχεση με την δουλεια που εχεις ετοιμη?
Μαθητης : και τι να γινω "κομμωτρια"?
Εγω : οχι κομμωτρια, περνα διοικηση επιχειρησεων, οικονομικα κατι τετοιο, να πηγαινεις στο μαγαζι να κανεις ταμειο, να τα περνεις και να φευγεις. Μετα να πηγαινεις καμμια Αμερικη σε τιποτα μαγαζια να βρισκεις καμια
"παλια" καλη κιθαρα, τιποτα Στρατο του 57, να τα ακουμπας και να ξαναρχεσαι να μαζευεις τα φιλαρακια σου απο το γκρουπ και να παιζετε κανα Purple Haze.
(αντι για το "να'χαν οι καρδιες αμπαρες να κλειδαμπαρωναν", αν ησουν επαγγελματιας)
(δεν κατακρινω το ειδος της μουσικης, αλλα δεν ενδυκνειται το κομματι για κιθαριστα).
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.
http://www.myspace.com/spyrosdelta
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : delta66 στις 02-09-2007 06:15 ]