Όλοι κάποια στιγμή ερχόμαστε στήν φάση που νομίζουμε οτι μεγαλώνουμε και προσπαθούμε να μιμηθούμε τις ερωτικές κινήσεις των "μεγάλων"... έτσι καταλήγουμε στο πρώτο μας φιλί... εγω προσωπικά θυμάμαι το είχα δώσει σε ένα κοριτσάκι που μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και παίζαμε μαζί.... (και ήτανα κ ενα χρόνο μικρότερη απο μένα... εγω τετάρτη αυτή τρίτη δημοτικού..., φαντάσου απο τότε το είχα...) και το έκανα προσπαθώντας εγώ ο "έμπειρος" να μιμηθώ κινήσεις που είχα δει στη τηλεόραση... (κλασικά....)! Εσείς;;;
Το πρώτο μου φιλί ήταν στο δημοτικό με ένα φιλαράκι μου....πραγματικά ήταν τόσο αθώο και τόσο γλύκο...θέλαμε να μιμηθούμε αυτά που βλέπαμε στην tv...είχε πλάκα...ήταν το πρώτο μου φιλί και αυτό έχει σημασία..!
mouf kala kanei h mariza18..... exei dikio..... kalo einai na apantame k na mhn krinoume apanthseis allonwn.... polu gluko dimitroula mou an to thumasai kai sou einai toso euxaristo........ xairomai an akouw tetoies empeiries....
EIXE PLAKA...............STO DIMOTIKO ME FILISE ENAS SIMATHITIS MOY ............HTAN POLU ASTEIO.........HATN APO PISO MOY, ME XTYPISE ELAFRA STH PLATH, GYRISA KAI ME FILISE...............TOTE HTAN OLA POLY ATHOA.......TORA EXOYME GINEI B........O
oxi eliza mou kala htan......... (den ekruve misos kai adikia to mumhma... )
kala nai vevaia.... gia allous htan sto dhmotiko gia allous this arxes tou gumnasiou....... se opoia hlikia k an htan einai panta to prwto fili kai auto einai p metraei.... an mas exei afhsei mia glukia anamnhsh... mia euxaristh eikona.... ena gluko parelthon pou pote den tha ksanazhsoume....... auto metraei!!!