Μπορω να εχω λιγο την προσοχη σας?? Αυτο μονο ΤΕΛΟΣ!!!
Αγαπητε κυριε διαχειριστα,
Αν αντι για να πατησω ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ, πατησω ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ, τοτες τι προκειται να μου συμβει???
1) Αγαπητε κυριε διαχειριστα θελω να σου ξομολογηθω οτι λογω ηλικιας φοβουμαι να πατησω ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ.....Ο λογος που φοβουμαι ειναι οτι δεν ενθυμουμαι τον κωδικο με τον οποιο με αποδεχτηκατε στο σαιτ σας....Αρα εαν αποσυνδεθω τοτε θα συμαινει οτι εχω αποδεχτει οτι ο εγκεφαλος μου εχει αποσυνδεθει απο την μνημη του......Αρα θα με ξεχασετε απο μελος σας!
Για τον παραπανω λογο σκεφτομαι να χρησημοποιησω το κουμπακι της ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ που δεν ξερετε οτι ειχατε στο σαιτ σας! Αφου λοιπον δεν θα ενθυμουμε κωδικους τουλαχιστον να τα διαλυσω ουλα να ησυχασω.......Με τον τροπο αυτο ξεγελαω την γεροντικη μου ανια!!!
Κυριε διαχειριστα θελω να με συγχωρησετε που εκανα τετοια αυθαιρεσια στο σαιτ σας και δημιουργησα το κουμπι της αποσυνθεσης. Να σας ξηγησω τωρα που γυριζει. Πατωντας το κουμπι αυτο ενεργοποιειται ενα κεντρικο φυτιλι που αυτο με την σειρα του κανει ΝΤΟΥ σε 7 μασουρια δυναμιτη! Απο την στιγμη της ενεργοποιησης εχω υπολογισει οτι σε 30 δευτερα πρεπει να την εχω κανει απο το οικοδομικο τετραγωνο!
Η πατεντα ειναι βολικη και κλεμμενη!!!
Με βολευει ετσι που λετε μιας και λειτουργει σαν το συστημα του αστυνομου ΣΑΙΝΗ! Πατωντας το ακουγεται η αισθαντικη φωνη της ΠΑΡΙΣ ΧΙΛΤΟΝ να λεει τα εξης: "Το Pc αυτο σε 30 δευτερα θα αυτοκαταστραφει"......Ε! Και αυτοκαταστρεφεται!
2) Κυριε διαχειριστα και αγαπητα μελη ξεχασα να σας πω οτι εχω και την εναλλακτικη λυση της ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗΣ! Και αυτη ειναι μια καθαρα δικια μου πατεντα. Αν θετε την συστηνω και σε σας ανεπιφυλακτα. Και εξηγουμαι:
Ανοιχτε τα παραθυρια σας και βγαλτε την μαπα σας στον ηλιο! Ικανη και αναγκαια συνθηκη ειναι να μεινετε στον ηλιο μεχρι το σημειο λιγο πριν απο την ηλιαση....
Με αυτο θα επιτυχετε οτι ακριβως και εγω!
Αλλα θα βλεπετε, αλλα θα διαβαζετε, αλλα θα καταλαβαινετε και αλλα θα γραφετε.....
Αυτα τα ολιγα.....
Υ.Γ: Πες μου οτι εισαι ΛΟΛΟΣ, αυτο μονο πες μου, ΤΕΛΟΣ!!
Σελήνη μου που γέμισες,
φώτισε το Αιγαίο,
κάτω απ' το φως σου τ' όμορφο,
το σ' αγαπώ να λέω!
Π.Κ
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : GL στις 30-08-2007 04:49 ]