Kοίτα δε σε πέρνω στο λαιμό μου.Προσπάθησε να δοκιμάσεις πρώτα όσες πιο πολλές studio μπορείς και μεταχειρισμένες standard και αυτές που σου έγραψα και μετά κρίνεις εσύ.Αν μπορέσεις να δοκιμάσεις 4-6 studio πάρε την καλύτερη.Απλά δε το βρίσκω πολύ έξυπνο να μπεις σε ένα μαγαζί ,να πάρεις μια studio να τη δοκιμάσεις και να πας ταμείο χωρίς να ακούσεις κάτι άλλο.
Κοίτα τις dusenberg.Είναι γερμανικές και έρχονται φτηνά επειδή γλυτώνουμε δασμούς τελωνεία μεταφορικά κλπ.
Duesenberg
Εγώ έχω δοκιμάσει την Starplayer special.Εχει lespaul ήχο με πιό πολύ σκάσιμο λόγω του bolt on neck και του alder σώματος.Υπάρχει και η 49er set neck μαόνι.
Και τα δύο όργανα έχουν σαρώσει τα βραβεία σε διάφορα περιοδικά.Η star στην Αγγλία είχε βγει Gear of the Year.Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η star πωλέιται πάνω κάτω στα ίδια λεφτά με την Gibson Lespaul Standard (Standard, όχι studio).Και γιατί?Γιατί τόσο καλή είναι.Γιατί οι αμερικάνοι δίνουν τόσα λεφτά για χάρη της.Εδώ θα σου βγεί γύρω στα 900.
Δυστυχώς φίλε μου εδώ στη θεσσαλονίκη δεν έχω δει πουθενά καμιά.Ο αντιπρώσοπος είναι το NS guitar workshop www.guitars.gr στα γιάννενα.Θα πρότεινα να τη δοκιμάσεις πριν αγοράσεις(ίσως και να μην είναι ακριβώς ότι θές).Ρώτα το μαγαζί αν έχεις δικάιωμα επιστροφής,οπότε την παίρνεις και άμα δε σε κάνει τη στέλνεις πίσω.Γενικά ρώτα το Στάυρο αν γίνεται με κάποιο τρόπο να τη δοκιμάσεις,να σου τη στείλει για καποιες μέρες η κάτι τέτοιο.
Μετά η απόφαση είναι δική σου.Αν πετύχεις καμια καλή studio και σου αρέσει παραπάνω go ahead τσίμπα την.