Μαθηταραδες και μαθητριουλες,
συναδελφοι στον ενδοξο αγωνα προς το πανεπιστημιο,
σας ευχομαι καλο κουραγιο και ετουτη τη χρονια, ειδικα σε οσους πανε τριτη λυκειου......
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : punkster στις 02-09-2007 19:11 ]
υπομονη παιδια..αξιζει τον κοπο!
απλα μην τα δωσετε ολα τωρα στις αρχες γιατι θα κουραστειτε αργοτερα!
επισης αυτη η χρονια εχει και τα ωραια της (5ημερη πχ )
χμμ..καθε τριτη εχω φροντιστηριο απ τις 2:30 ως τις 7:30...δηλαδη,8α φευγω κατευθειαν απ το σχολειο....μαλλον θα κραταω μαζι μου και ταπερακι..δν βγαινω αλλιως λεμε!
Το μέλος lianameladaki στις 17-09-2007 στις 22:36 έγραψε...
χμμ..καθε τριτη εχω φροντιστηριο απ τις 2:30 ως τις 7:30...δηλαδη,8α φευγω κατευθειαν απ το σχολειο....μαλλον θα κραταω μαζι μου και ταπερακι..δν βγαινω αλλιως λεμε!
Εγω με τη σειρα μου θελω να ευχηθω καλη χρονια σε ολους πανελληνια εξεταζομενους.Αυτο που θελω να πω(ή μαλλον να συμβουλεψω)ως τελειοφοιτος ειναι να βρισκετε μικρα καθημερινα πραγματα τα οποια να σας ξεκουραζουν και να σας ξενοιαζουν απο το διαβασμα.Α!και κατι αλλο το οποιο μπορει να φανει καπως αλλα ισχυει:Προσπαθηστε την ολη φαση που θα περασετε να την παρετε με καλο ματι και οχι μιζερα σκεπτομενοι/ες οτι γινεται για το καλο σας...
Το μέλος punkster στις 17-09-2007 στις 22:44 έγραψε...
Παράθεση:
Το μέλος lianameladaki στις 17-09-2007 στις 22:36 έγραψε...
Αυτο ειναι ΒΑΡΒΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!
βαρβαρο δεν λες τιποτα..απο ενα σημειο κ μετα το μυαλο μου μπουκωνει και βραχυκυκλωνω!υπομονη...και σε μενα και σε ολους!
Εγώ πάλι κάνω τρίωρα και τετράωρα...Υπάρχουν στιγμές που κοιτάω τους καθηγητές λες και είναι απο άλλο πλανήτη...Και το πιο απλά πράγμα να λένε...απλα δεν μπορω να τους παρακολουθήσω...Αυτα τα ''κενά'' που παθαίνω ευτυχώς προς το παρόν κρατανε λίγο (κανα 10λεπτο)!Μετά ξανασυνδέομαι με το περιβάλλον...