Παράθεση:
Το μέλος Apataggelos στις 18-09-2007 στις 21:08 έγραψε...
3 ημέρες με ύπνο - εννοείται! Όταν κάποιος πήγαινε να κοιμηθεί λιγάκι, επειδή το battle party ήταν χωρισμένο, συνέχιζαν οι υπόλοιποι....
Χαίρομαι που συμφωνείς για την τρίτη έκδοση...απλά οι υπόλοιποι της παρέας συνέχισαν με αυτή, κι εγώ πλέον δεν έβρισκα παίκτες που να παίζουν τη δεύτερη. Το γύρισα για λίγο καιρό στο Vampire, αλλά παρόλο που με συνάρπασε ο κόσμος του.... αλλά και πάλι, από τον κύκλο μου κανείς δεν έπαιζε κάτι τόσο ''σκοτεινό'' (στη χειρότερη περνούσαμε μια βόλτα από Ravenloft)
Πάντως να' σαι καλά... είχα καιρό να θυμηθώ αυτές τις πραγματικά ωραίες και ξέγνοιαστες εποχές.
|
|
Εσυ να εισαι καλα μαν, αλλα να το ξαναθυμηθεις για τα καλα το θεμα.. Αξιζει.. Κοντευουμε τα 30 κι ακομα αρπιτζι παιζουμε.. Οντως αρχιζει κανεις με τον καιρο να προχωραει σε πιο σκοτεινα settings.. Αν και το Vampire δεν ειναι σκοτεινο. Απλα μεσα στα δερματινα, τα μινι, και τα διχτυωτα, μπορει να γκριζαρει λιγο , ετσι για να κανει εντυπωση.. Σκοτεινο ειναι το Cthuhlu.. (αν εχεις διαβασει τη μυθολογια θα μπορεις να φανταστεις πως ειναι ιν γκειμ.. ).. Σκοτεινο ειναι το Mage.. Τεσπα..
Αν και σε καταλαβαινω στη δυσκολια να βρεις κοσμο να παιξεις, εγω το αντιμετωπισα αλλιως. Μιας και με 3 ατομα γινεται το καλυτερο παιχνιδι παντοτε, φτανει να "εκπαιδευσει" κανεις αλλα 2 ατομα στο ζητημα, και ιδου.. 2-3 φορες να παιξουν, και να σου το κολλημα...
Αλλα κι εσυ, Drow βρε ψυχη? τσκ τσκ τσκ.. Το τελευταιο που συναντησα ηταν την κυριακη την προηγουμενη, και πεθανε πριν προλαβουμε να ολοκληρωσουμε την κουβεντουλα μας.. Ενταξει ειχα βαλει κι εγω το χερι μου σε αυτο.. Βασικα ισως να εφταιγε κι οτι τον ειχα στα 30 μετρα ψηλα με Levitate, και αφου δεν μου απανταγε, κατι επαθε μια παρανυχιδα μου και ασχοληθηκα με αυτην και μου επεσε ο κακομοιρος, και παει.... Κριμα γιατι ηθελα πολυ να γινουμε φιλοι.. Αλλα δεν πειραζει, μιας και υπαρχει ολοκληρη σπηλια απο δαυτα στο σεναριο απ'οτι καταλαβα... Τα συμπαθω τα Drow.. Κανουν καλη σουπα.. Αλλα μην το παρεις προσωπικα.. Ιν Γκειμ παντα..LoL
CU!