Παράθεση:
Το μέλος odis13 στις 02-11-2007 στις 13:11 έγραψε...
Nαί ρε πολλά λεφτά....ειδικά για αρχάριο(με την έννοια του ότι λίγο καιρό παίζει ο άνθρωπος ηλεκτρική).
Εξάλλου χωρίς ανάλογο εξοπλισμό ,πάει χαμένη....δλδ να παίξεις με την prs στο crate 15αρι τρανζίστορ τι να καταλάβεις?
|
|
Εχεις δικιο για τα λεφτα οτι ειναι πολλα, αλλα δεν ειμαστε στη τσεπη του αλλου μεσα.
Τα λεφτα λοιπον μπορει να ειναι πολλα για εμας. Σκεφτηκες οτι θα μπορουσε να δωσει και περισσοτερα και δεν το εκανε?
Εσυ αν ειχες αυτο το budget για να ξεκινησεις να αγορασεις την 1η σου ή 2η κιθαρα (οπως λεει εχει μια ηδη),
πες ειλικρινα, θα ελεγες οτι θα αγορασω μια της πλακας με 300Ε και οταν μαθω θα παρω καλη?
Ε οχι φιλε μου δεν με πειθεις.
Και γω πιτσιρικος ξεκινησα με μια Teisco του παππου μου και με μια Morris (απομιμιση fender) για 1 χρονο.
Η 1η κιθαρα που αγορασα ηταν fender strato ενα peavy amp, 1 Mxr dist, 1 analog chorus boss και ενα analog delay boss με τη μια.
(οσα λεφτα ειχα και δεν ειχα και εβαλα και γραμματια - τοτε δεν υπηρχαν πιστωτικες)
Με τη μια στα καλα πραγματα και μπορω να πω οτι με βοηθησαν να ανεβω επιπεδα πολυ γρηγοροτερα.
Νομιζω οτι το "αγροτικο" του το εκανε με την "φτηνιάρα Stagg" οπως λεει ο ιδιος.
Η γνωμη μου ειναι οταν παιρνεις κατι, να παιρνεις το καλο,αμα σε παιρνει.
Θεωρω ζηλια οταν καποιος μπορει να εχει ενα οργανο (που ισως δεν του αξιζει ακομα)
να τον εμποδιζουμε γιατι δεν το εχουμε εμεις (ισως).
Εμενα μου αρεσει να παιρνουν καλα οργανα και οι αρχαριοι (οχι τελειως αρχαριοι).
Υ.Γ πως εβγαλες το συμπερασμα οτι θα παιζει με την PRS σε 15αρι Crate. Δεν λεει κατι τετοιο.
Και αν σου πει αυριο οτι διαθετει και αλλες 2500 για ενισχυτη? τι θα πουμε τοτε?
Θα αρχισει το ξυλο?