Παράθεση:
Το μέλος McJohn στις 09-10-2007 στις 16:27 έγραψε...
ΕΟι καθηγητες του ειναι ,αν οχι οι καλυτεροι ,απο τους καλυτερους Ελληνες μουσικους(Κιρτσογλου, Δουμανης και πολλοι αλλοι).
|
Αν μη τι αλλο, μετα απο τοσο καλα λογια και υπερασπιση θα επρεπε τουλαχιστον να γνωριζεις πως ο Γιωτης λεγεται Κιουρτσογλου κι οχι Κιρτσογλου. Ειναι αρκετα γνωστος μουσικος για να κανουμε λαθος το ονομα του τοσο...τρανταχτα!
Επι του θεματος, σαφως και θα συμφωνησω πως το ωδειο του Νακα συγκεντρωνει πολυ καλους καθηγητες ( το ειπα μαλιστα και στο πρωτο post μου εαν το προσεξατε ), ομως ακολουθει παρα πολυ ευκολα τη λογικη του ωδειου Φακανα!
"Φουσκομυαλια" ψωνισμενων μαθητων χωρις δυνατοτητες, αλλα με καλη τσεπη! Δε φταιει αποκλειστικα βεβαια το ωδειο σε αυτο και πιστευω πως στο συνολο τους ολα τα ιδιωτικα ωδεια "επιχορηγουν" τη ψωνιτιδα προς οφελος τους!
Απο εκει και περα ειναι θεμα καθε μαθητη πως θα ανταποδωσει τα εφοδια που του δινουν και πως θα αξιοποιησει τις δυνατοτητες των καθηγητων!
Καλο ομως ειναι να μην εκθειαζουμε τα θετικα και να ξεχναμε τα αρνητικα που βιωσαμε σε ενα χωρο...Και πιστευω πως ολοι μας ( βαζω και τον εαυτο μου μεσα που φοιτησα αρχικα σε ιδιωτικα και υστερα σε δημοτικο ωδειο ) εχουμε ενδομυχα κρυψει πολλες αρνητικες στιγμες που ζησαμε, αλλα δε θελουμε να πουμε δυνατα
Απλως θυμαμαι απο το ωδειο του Νακα στον Πειραια πως επεμεναν για το πτυχιο του αρμονιου οτι ειναι αγνωρισμενο απο το ελληνικο κρατος...Υστερα απο χρονια, ειναι ακομα σε ενα συρταρι και κλαιω τα χρηματα μου, αφου στην πορεια προχωρησα στο κλασσικο πιανο που μου εδωσε απειρως περισσοτερα εφοδια ως μουσικο, ενω τελικα το πτυχιο ηταν...αγνωριστο!
Οκ, ειναι θεμα διαφημισης, αλλα μη το παρακανουμε...τα λεφτα ειναι παρα πολλα για τις παρεχομενες υπηρεσιες και τελικα κατανταει να πληρωνεις το ονομα κι οχι τη σπουδη!
Συνοψιζοντας και για να μη παρεξηγουμαι, οποιος ενδιαφερεται μπορει να παει στο ωδειο του Νακα, να μιλησει με τους καθηγητες των μαθηματων που ενδιαφερεται, να δει εαν η τσεπη του το αντεχει κι αν εχει οντως ορεξη για δουλεια και αγαπη στη μουσικη να προχωρησει αφοβα. Στη μουσικη παιδεια, το 20% ειναι ο καθηγητης, το 30% το δεσιμο μεταξυ του μαθητη και του καθηγητη και το υπολοιπο 50% η διαθεση του μαθητη!
-----------------
Dreamcatcher Music DreamCatcher
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : noizreduction στις 27-05-2010 20:26 ]