Γεια σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Περιδιαβαίνοντας στον διαδίκτυο σκόνταψα (δεν είναι τίποτα σοβαρό• λίγες γρατσουνιές μόνο) πάνω στη φιλοσοφική σας κόντρα..
Η αλήθεια είναι ότι σας βρήκα ψάχνοντας για copies του
blog μου σε άλλα sites. Ω!!! ναι λοιπόν το ομολογώ. Εγώ είμαι ο video-ποιήσας με σοφία ή όχι.
Έκανα και μια εγγραφή μέλους (με username:istos) για να δώσω μια απάντηση, να πω την άποψή μου.
Καταρχάς να πω στον ηθικό αυτουργό της υπόθεσης, τον fantasma, ότι από δεοντολογικής άποψης θα έπρεπε να αναφέρεις την αρχική πηγή. Αν η αρχική σου πηγή βέβαια ήταν το you_tube, μικρό το κακό. Αν όμως αντέγραψες το video από το
ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ... , τότε, μια αναφορά θα αρκούσε. Το
σχετικό post θα το βρείτε
εδώ. Τις φωτογραφίες μου τις έστειλε σε μορφή power-point ένας φίλος.
Όλες εκτός από τις δύο τελευταίες (Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ). Φυσικά πρόσθεσα και την μουσική επένδυση.
Μια ματια στο blog θα
έλυνε κάποιες από τις απορίες σας για την θρησκευτική/χριστιανική ή ακόμη χειρότερα για την θεοσοφική μου (τσ τσ θα μας κάψει ο Θεός) θεώρηση.
Όπως είναι αυτονόητο όλες οι απόψεις είναι όχι μόνο δεκτές αλλά και σωστές και ανατρεπόμενες κάθε στιγμή από τον καθένα μας.
Αγαπητέ
fandasma,
Ασφαλώς και το video έχει σχέση με την μουσική. Αν δεν ήταν η μουσική του Χατζιδάκι από πάνω θα ήταν μια απλή σειρά από φωτογραφίες. Το ότι το επέλεξες σαν μουσικός σημαίνει ότι κάτι σου έκανε κλικ στον εσωτερικό σου κόσμο.
Conspiratus, πλησίασες πάρα πολύ κοντά στο μυαλό μου και χαλάλι σου και μπράβο. Βέβαια η τελευταία σου ατάκα περί πετάματος στο you_tube με πλήγωσε βαθιά. Το ότι όμως το έβαλες σε εισαγωγικά «» με θεράπευσε αυτόματα, οπότε δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, άρα και πάλι μπράβο.
Punkster, όλα είναι σχετικά. Τα επιστημόνια θα ψάχνουν την αιτία του κόσμου για πολύ καιρό ακόμη. Το Big-Bang δεν τους καλύπτει και τελευταία έχει αρχίζει η αμφισβήτησή του. Μη σου φανεί παράξενο, λοιπόν αν κάποτε οι "γάτες" της NASA ανακοινώσουν ότι ο Θεός ήταν «υπάλληλός» τους.
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : istos στις 19-11-2007 21:56 ]