Καλησπερα
Τα blogs ειναι μια μορφη προσωπικης εκφρασης.Καποιες φορες ταυτιζεται με τα γουστα της πλειοψηφιας ,καποιες αλλες οχι.Σημασια εχει να κρατα την προσωπικοτητα του και να μην πεφτει στην παγιδα του να κερδισει "κοινο "κατα τη γνωμη μου.
Αλλωστε ποιο το κερδος;O χρονος που καποιος αισθανεται την αναγκη να γραψει στο προσωπικο του ημερολογιο ειναι διαφορετικος για τον καθενα και αλοιμονο αν βαζαμε τετοιο αγχος ως συντελεστη στη γραφη μας.Εγω μπορει να κανω και τρεις αναρτησεις σε μια μερα μπορει και καμια σε τρεις μερες.
Η γνωμη μου ειναι να μην δινεται απο κανεναν καμια σημασια στις λιστες και στα δημοφιλεστερα ποστς.Σαν να μην υπαρχουν.Μια ιδεα ειναι βρε παιδια..Τι επειδη το βλεπετε μπροστα σας γραμμενο?Δηλαδη οτι βλεπουμε με τονισμενα γραμματα και κεφαλαια ισχυει κιολας?
Αγοραζεις την μουσικη που ειναι πιο εμπορικη?
Διαβαζεις κουτσομπολιστικα εντυπα που λογω φτηνου υλικου εχουν τρελη πωληση?
Παρακολουθεις κουτσομπολιστικα μαγκαζινο με μεγαλη τηλεθεαση?
Τελος ,μια συμβουλη θα δωσω σε ολους τους blogers της κοινοτητας αυτης,συμβουλη που προσπαθω να ακολουθω οσο μπορω.
Εισαι οτι γραφεις.Ναι.
Εισαι ομως κι οτι διαβαζεις.
Να μην το ξεχνας.Γιατι εσυ μπορει να γραφεις οτι σου αρεσει η περιοδος του Διαφωτισμου π.χ...αλλα αμα σε βλεπω να συχναζεις στα "παρατραγουδα "...δεν με πειθεις που να χτυπιεσαι..
Σικο χωραιψαι κουκλη μου να σαι δο να σε χαροοοοο