Παράθεση:
Το μέλος matthias16 στις 12-12-2007 στις 17:43 έγραψε...
Θεωρω πολυ ανουσιο το συγκεκριμενο θεμα...Σαν να γινεται ΠΡΟΩΘΗΣΗ -- ιμαρτον!
Εχουν που εχουν ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ τους τα μπλογκ μην το κανετε το θεμα ακομα χειροτερο.Εκτος του οτι μπορει να ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ αλλα μελη,ποιο το νοημα να ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ συγκεκριμενα μπλογκ?
Φαινεται ποια ειναι τα καλυτερα απο μονα τους.
Και στην τελικη...ο φιλος θα πει του φιλου....κλασσικα πραγματα
|
|
Matthias16...
Έλα, μην τα παίρνεις... έτσι όπως έθεσε την ερώτηση ο Χόρχε δεν προσβάλλει / προμοτάρει / υποτιμά κανέναν - γιατί? Γιατί η δεύτερη ερώτηση του ήταν να πούμε και τον λόγο για τον οποίο προτιμούμε τα συγκεκριμένα μπλογκς...
Έτσι, αν εγώ του πω ότι μου αρέσει το δικό σου γιατί ασχολείσαι με θέματα κηπουρικής, αν τον ενδιαφέρει η κηπουρική θα το επισκεφθεί. Αν του πω ότι απλά είναι super/άπαιχτο/ουάου κτλπ (ή ότι σε προτείνω γιατί είσαι φιλαράκι) τότε θα το παρακάμψει φαντάζομαι. Όχι μόνο ο Χόρχε, αλλά και όσοι διαβάσουν το ποστ στο φόρουμ.
Υπάρχουν μπλογκς ατόμων τα οποία και διαβάζω σε καθημερινή βάση απλά και μόνο γιατί μου αρέσει το περιεχόμενο - τους περισσότερους από αυτούς που διαβάζω δεν τους ξέρω καν προσωπικά.
....
Χόρχε, για να απαντήσω στην ερώτησή σου, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στη λίστα με τα φιλικά μου μπλογκς. Ο καθένας από αυτούς έχει κάτι το ιδιαίτερο - μερικοί έχουν απίστευτη πένα, άλλοι διαλέγουν υπέροχες φωτογραφίες και τραγούδια για να συνοδέψουν το μπλογκ τους, κάποιους άλλους τους διακρίνει η διάθεση για φιλοσοφία, για προβληματισμό για όσα συμβαίνουν γύρω μας ή το χιούμορ τους.
Μερικοί τα συνδυάζουν όλα....
Όλοι όμως με έχουν κερδίσει με την ιδιαιτερότητα / σεμνότητα που τους διακρίνει. Δεν προσπαθούν να κοπιάρουν κάποιον άλλο, είναι ειλικρινείς και έχουν από μικρή μέχρι πραγματικά μεγάααλη καλλιτεχνική φλέβα.
*Είμαι λάτρης του καλού στίχου, της φωτογραφίας που σε βάζει σε σκέψεις και της πρωτοτυπίας.*
Ελπίζω να βοήθησα....