Καλή χρονιά!!!!!Εύχομαι σε όλους σας το 2008 να σας φέρει ότι δεν σας έφερε ο προηγούμενος..Άνοιξα αυτο το topic για να γράψουμε όλοι μας κάποια ευχή..!!!!
Λοιπόν...καλή χρονιά στον καθένα σας ξεχωριστά,με υγεία,αγάπη,χαρά & ευτυχία!!!!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008!!!!!!!!
εύχομαι υγεία ψυχική και σωματική, δύναμη, αγάπη και να δίνετε γιατί μόνο έτσι θα αισθάνεστε καλα εσωτερικά.
και ελπίζω να μην αφήσετε το συναίσθημα έξω απο τη ζωή σας, να ταξιδεύετε, να φτιάχνετε τραγούδια, να είστε ευαίσθητοι κι ονειροπόλοι, απλοί και μοναδικοί.. viva 2008 λοιπόν..σε ό,τι αυτό υπόσχεται και στη γνώση που κουβαλά απο τα χρόνια που φύγαν.. ;)
Xronia polla kai kali xronia se olous...to neo etos na sas feri agapi, eutixia kai mousiki epitixia..euxomai oti perimenete edo kai kairo na sas erthei fetos opos to pothite..
ευχομαι αυτη η χρονια,αλλα και καθε χρονια, να εχει πανω απο ολα υγεια(γιατι μερικες φορες τη θεωρουμε δεδομενη)ψυχικη και σωματικη,αληθινη αγαπη(ας ειναι και απο λιγους),και αισιοδοξια..γιατι η ζωη ειναι αγωνας και χρειαζεται χαμογελο και θετικη σκεψη για να αντιμετωπιζουμε την καθε μερα..
Θα ευχηθω με μια μαντιναδα που μου εστειλε μια φιλη μου:
Ο νεος χρονος που φτασε
χαρες πολλες να δωσει
κι αν ηταν λιγες του παλιου
να σου τις συμπληρωσει!
Καλη χρονια σε ολους παιδια!
Οτι επιθυμειται!
Και πανω απ ολα αγαπη!
Οκ...και υγεια!!!
Α, και καλη επιτυχια σε οσους δινουν πανελληνιες!!!
Χρόνια Πολλά, γιατί η ποσότητα μετράει...
Χρόνια Καλά, γιατί η ποιότητα αξίζει...
Χρόνια Τρελά, γιατί αυτά μένουν...΄
Ό,τι επιθυμείτε, στο νέο έτος να το βρείτε!!!!!!!!!
Εύχομαι και εγώ, αυτή η χρονιά να είναι για όλους μας η αφετηρία για πολλές πολλές χαρές, και μόνο χαρές, επιτυχίες, εκπληρωμένα όνειρα, πολύ πολύ υγεία, και άλλη τόση αγάπη!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008 Εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει λιγότερες λύπες και περισσότερες χαρές απ' ότι ο προηγούμενος και πολύ πολύ αγάπη !!!!!