Quote:
|
Το μέλος SteliosG στις 30-06-2004 στις 11:24 έγραψε:
Γιώργο, δεν την εχω "ανεβασει" ακομα σε καποιο server. Ειναι ακομα στα σκαρια! μιας κ το ανεφερες, προτεινεις εσυ καποιο server αξιοπιστο κ οικονομικό? Μολις ζητησα απο τον ΟΤΕ να βαλλω ADSL. Σκεφτομαι να αγορασω κ συνδεση OTEnet. Τι λες? Λες αυτοι να μου δωσουν κ μερικα ΜΒ για το site μου? Οσον αφορά τη Database μπορεις εσυ να με βοηθησεις? Χρειαζετε πρωτα να "ανεβασω" το site ή μπορει να γινει κ offline αυτό που ζητάω κ μετα να τα "ανεβάσω" όλα?
|
|
Μην προτιμήσεις σελίδα στην OTENET. Αν ρίξεις μια ματιά στο site της, προσφέρει βάση δεδομένων μόνο στο πακέτο WEB PACK 1, το οποίο κοστίζει 15 ευρώ + ΦΠΑ = 17.7 ευρώ το μήνα. Είναι πανάκριβο, ενώ έχει και όριο στα ΜΒ της βάσης δεδομένων και γενικά αρκετούς περιορισμούς. Δεν έχει επίσης ολοκληρωμένη λίστα με χαρακτηριστικά, κάτι πολύ σημαντικό για να ξέρεις και εσύ τι δυνατότητες έχεις. Η γνώμη μου είναι λοιπόν να μείνεις μακρυά από την OTEnet.
Αν θέλεις, μπορούμε να φιλοξενήσουμε το site σου στον ίδιο server που είναι και το MusicHeaven. Επικοινώνησε από τη σελίδα επικοινωνίας αν σε ενδιαφέρει. Οι τιμές είναι μισές από αυτές της ΟΤΕnet, ενώ ο server είναι κορυφαίος. Απόδειξη οτι φιλοξενεί αξιόπιστα το MusicHeaven, το οποίο έχει πολύ μεγάλη κίνηση και βασίζεται αποκλειστικά σε database queries.
Μερικά χαρακτηριστικά του πακέτου:
Χώρος : 50 ΜΒ
Bandwidth το μήνα : 5 GB
Pop3 email : 20
Ftp account : 5
Web based email
Control panel
MySQL Database
Mailing list
Cgi bin directory
Frontpage extensions
Λεπτομερή στατιστικά κίνησης