Αισθάνομαι λίγο οργισμένη κι όχι με σας παιδιά fanatiko kai feggarenia η' γιά τ΄άλλα παιδιά που έγραψαν την γνώμη τους.Αλλωστε εσείς γράψατε αυτά που οι περισσότεροι λένε!! Αν βγεις στους δρόμους και ρωτήσεις, οι περισσότεροι κάπως έτσι θα εκφραστούν.
Επιτρέψτε μου όμως να είμαι οργισμένη, γιατί αυτό το πρόβλημα το ζω όπως άλλωστε κι όλοι μας.Είναι σχεδόν δίπλα μου,κάθε μέρα το βλέπω μπροστά μου, και δεν ξέρω αν θα μου χτυπήσει και την δική μου πόρτα!! Και φοβάμαι ναι φοβάμαι!!!
Και βέβαια όχι για μένα, που έχω ξεφύγει και ηλικιακά μα και πνευματικά από αυτόν τον κινδυνο.
Εχω όμως στην οικογενειά μου παιδιά,στις οικογένειες των φίλων μου παιδιά,δίπλα μου παιδιά,όπου κι αν κοιτάξω παιδιά.Παιδιά που τώρα ανοίγουν φτερά, και είναι έτοιμα για πτήσεις, και απαιτητικά για υψηλές επιδόσεις σαν τον φίλο μας τον ΙΩΝΑΘΑΝ..
Την γιαγιά, πολύ συχνά την άκουγα να λέει..."μην κοροιδέψεις λάχανο γιατί ίσως το βρείς φυτρωμένο στην αυλή σου"μεγαλώνοντας κατάλαβα και τι εννούσε!!
Οι άνθρωποι από ναρκωτικές ουσίες εξαρτημένοι,ΔΕΝ είναι ΑΛΛΟΙ άνθρωποι,άλλης ράτσας(η λέξη ναρκομανής με απωθεί..γενικά οι ταμπέλες με χαλάνε, και ιδιαίτερα όταν είναι κολλημένες σε πλάτες συνανθρώπων μου"
Ειναι άτομα που γεννήθηκαν,μεγάλωσαν,διδάχτηκαν,στην ίδια κοινωνία με την δική μου.
Αν τώρα στηνδιαδρομή τους κάπου έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν, ΑΥΤΟ ελέγχεται ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ.
Τώρα που σας γράφω κρατάω τσιγάρο...εξάρτηση είναι...πίνω και καφέ....εξάρτηση είναι....Μα θα πείτε σίγουρα....ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ?
Καθημερινά, μου το λένε.Οι γιατροί σε συζητήσεις όλοι μας τους ακούμε!!
Το πακέτο το ίδιο που καμαρώνει μπροστά μου,με μαύρα κατάμαυρα γράμματα μήπως και τα φοβηθώ...ΚΑΡΚΙΝΟΣ!!! ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!! Κι εγώ κάνω πως δεν τα βλέπω,και συνεχίζω να το ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ!!
Κι επειδή το θέμα είναι μεγάλο, και ποτέ δεν σ αφήνει να νοιώσεις την ικανοποίηση οτι το ολοκλήρωσες και να γράψεις την λέξη ΤΕΛΟΣ....το αφήνω εδώ και συνεχίστε το εσείς..
Θα σας διαβάζω πάντα μ ενδιφέρον....
ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ....ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ...ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ....ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.
φιλικά.....