Παράθεση:
Το μέλος ViPeR στις 25-07-2004 στις 19:30 έγραψε...
Apeu8inomai pros olous tou ki8aristes: Me ti pena paizete? ego paizo me 0.5 - 0.7 acoustiki kai me 0.8 .. ilektriti me siderenia exei paijei kapoios an nai as pei entiposeis ... Auta
Where is The Power Where is The Glory Heavy metal is our story !!
[ Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: composer on 05-12-2004 22:57 ]
|
|
η πενα που με εχει βολεψει τον τελευταιο 1.5χρονο(γιατι παντα αλλαζουμε πενες,παραδεχτειτε το!!αχαχχα)ειναι κατι σχετικα μικρες extra heavy τηε fender...κατα τα αλλα οι πενες που εχω πρεπει να πλησιαζουν τις 100!!και μαλιστα πολλες απο αυτες αχρησιμοποιητες!!!ειναι το δικο μου shopping therapy!!!αγοραζω πενες απο χομπυ!!επειδη ειναι και η ανασφαλεια μη μεινεις καμια ωρα και φας πακετο!!!
ναι εχω παιξει με μεταλλικες πενες...
με πενα απο χαλκο που την εφτιαξα μονος μου..
με πενα φτιαγμενη απο δεκαρικο,πενηνταρικο,κατοσταρικο!!
με πενα απο λευκοχρυσο(μακραν η καλυτερη αν και αρκετα ακριβο το υλικο κατασκευης της)
μεχρι και πενα φτιαγμενη απο ξυλο..
ο ηχος και η αισθηση στα χερια σου οπως επισης και η επαφη με τις χορδες αλλαζει αισθητα... οσοι παιζουν μονιμα με τετοιες πενες πραγματικα δεν μπορουν να παιξουν με οτιδηποτε αλλο...
αξιζει να το δοκιμασεις....
και εγω που εχω παιξει θα ξαναφτιαξω να ξαναδοκιμασω(ποτε δεν ξερεις τι γινεται)
θα πρεπει να σου πω οτι αν θες να δοκιμασεις καλο ειναι η πενα να λεπταινει στην μυτη της αλλα να ειναι πιο χοντρη εκει που θα την πιανεις...παρε για παραδειγμα τις πενες stubby(jim dunlop)..οποτε καταλαβαινεις οτι εχει να πεσει πολυ λιμαρισμα!!!ααχααχ....
και η πενα απο ξυλο ητανε πολυ καλη....
σας επρηξα!!εφυγα....
καλο απογευμα...:>)