Έγω παιδιά βαρέθηκα τις φιλοσοφικές,πολιτικές,θρησκευτικές συζητήσεις που παρασιτούν σε βάρος των μουσικών... Αν ανοίξει ένα πιπεράτο θέμα που θίγει θρησκίες φιλοσοφίες κλπ. ανανεώνεται τόσο συχνά που δεν προλαβαίνεις να το παρακολουθήσεις... Και σχεδόν πάντα ξεσπούν μέσα σε αυτές ομηρικοί καυγάδες απο τους συνήθεις υπόπτους με τεράστια πόστ... Αυτο φυσικά οδηγεί πολλές φορές στο να γίνονται banned κάποια μέλη, πράγμα που μεταφέρεται έξω απο τον ουτοπικό κόσμο των φιλοσοφικών συζητήσεων, επεμβένουν οι συντονιστές, γίνεται ένα ψιλοτζέρτζελο που αναπόφευκτα παρακολουθούμε εμείς, τελικώς μένουμε με την απορία του τι έγινε τελικά, μιας και για να μπούμε στο νοήμα πρέπει να διαβάσουμε τα τεράστια ξεκατινίστικα πόστ + ένα ολόκληρο τόπικ που μέσα σε μια εβδομάδα απόκτησε 20 σελίδες απαντήσεων με τη συμμετοχή 5 όλο κι όλο ατόμων... Απο την άλλη μουσικά τόπικς με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο με το που θα φύγουν απο την πρώτη σελίδα έχουν ήδη ξεχαστεί... Θυμάμαι στα MusicHeaven νιάτα μου (
) τα τεράστια τοπικς αφορούσαν το άν είναι καλός κιθαρίστας ο Malmsteen εν τέλει, τη γνώμη μας για τους Maiden κλπ κλπ... Ναί μαλώναμε, αλλα γύρω απο τη μουσική... Και αυτό ταίριαζε στο MH...
Ίσως να υπερβάλω και συγνώμη γι αυτο... Απλά θέλω να πώ κάποια πράγματα με αυτον τον τρόπο...
Astron ξέρω οτι είσαι ο δημιουργός της ενότητας των φιλοσοφικών συζητήσεων, και σέβομαι απόλυτα όλη σου την προσφορά στην κοινότητα... Αλλά αυτο το ξεκατίνιασμα ήταν αυτο που περίμενες οταν άνοιξες την ενότητα???
Παρ όλα αυτα το MusicHeaven ακόμα το λατρεύω... Λατρεύω τις αλλαγές που γίνονται, και που εξελισόμαστε συνεχώς... Μ' αρέσει που έχουμε Radio μ'αρέσει που έχουμε blogs, ενθουσιάστηκα με το διαγωνισμό...
Το ΜΗ είναι το πρώτο site που ανοίγω οταν μπώ στο net...
Δυστυχώς, όμως είναι φορές που περιδιαβαίνω άσκοπα στο forum και τα blogs χωρίς να έχω κάτι ενδιαφέρον να δω...
Επειδή όμως δεν θέλω να κλείσω έτσι το post μου, απλά θα πώ να συνεχίσουμε γερά ώστε να εδραιωθεί η κοινότητα ώς συνώνυμο της μουσικής στην Ελλάδα, και ότι άσχημο να το διωρθόνουμε και να το προσπερνάμε...