Παράθεση:
Το μέλος dafnitreli στις 05-05-2008 στις 15:37 έγραψε...
Η Πασχαλιναμακια με ολες τις χαζομαρες που απανταει σε ολα τα τοπικ! Της την λενε τοσοι και τοσοι αλλα αυτη εκειιιιιιιιιι εμμενει στα ιδια.....Εκτος αν καταλαβει οτι ειπε κοτσανα (σπανιο) να πει οτι το πε για πλακα, οτι δεν περιμενε απαντηση η να κανει επιθεση χωρις να χει επιχειρηματα! Ας φαω και ban για ολες τι κακιες που γραψα, αλλα το θεμα ηταν: Ποιός/Ποιά σας έχει σπάσει \κυριολεκτικά\ τα νεύρα? ε και γω απλα απαντησα! δεν το χω και κρυφο αλλωστε! το ξερω οτι η κακια μου ξεπερναει καθε οριο αυτη τη στιγμη....αλλα δεν υπαρχουν ατομα που να μην μπορειτε να αντεξετε;;; εεεε.......εγω τα πα και ξεθυμανα! ( χα! μαλλον θα φαω μπαν! )
|
|
H αληθεια ειναι οτι το σκεφτομουν να το γραψω..αλλα τωρα που εκανες την αρχη ειμαι μαζι σου!! Λοιπον και εμενα με η PashalinaMakia μου εχει σπασει κυριολεκτικα τα νευρα... φληναφηματα!! Καμια αποψη χωρις τεκμηριωση και απαντηση σχεδον σε καθε τοπικ ακομη κ αν ειναι ασχετο με το αντικειμενο της!!!Εχει τσακωθει με ολο το κοσμο και της την λεει λος ο κοσμος...Μπορει να γινομαι κακια αυτη τη στιγμη αλλα διαμαρτυρομαι για την προσβλητικη σταση της απενανατι να ατομα με τα οποια δν εχει καμια σχεση.. Την περασμενη Τριτη μετα την εκπομπη της Διονυσιας εγραψε η Marylin στα δημοσια ποστ της αρχικης σελιδας οτι η Διονυσια (dionysia7) ζωγραφιζει με τις μουσικες επιλογες της...και ακολουθει ο εξης διαλογος: (σημειοτεον η Διονυσια κανεί εκπομπες και με 17 ακροατες):
11:18:pmPashalinaMakia: με τι ζωγραφίζει βρε Μαίρη??????Με τέμπερες,με λάδι,με σινική μελάνι με τι?
11:25:pmetsiaplakelly: μεταφορικο ηταν!! ειναι γεγονος οτι κανει απο τις καλυτερες εκπομπες...!!Διονυσια συνεχισε ετσι!!
11:29:pmPashalinaMakia: etsiaplakelly σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση!Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ πήγε εκεί το μυαλό μου!!!!!!!!!!!Μιλάμε. ...Σε υπερευχαριστώ!!
Συγγνωμη για την επιθετικη σταση μου αλλα η ειρωνεια και η κακια εκει που δεν χρειαζονται με ενοχλουν και με προσβαλλουν!!!!
Υ.Γ. Αν φαει ban η Dafnitreli παρακαλω πολυ να φαω και εγω!!!!