Παιδια να σας πω κατι;
Νομιζω οτι αυτο που συζηταμε εχει μια ταση υπερβολης!!!
Αγαπητε φιλε MusicMaker83 κατανοω την επιθυμια σου να εχεις κατι κορυφαιο στο ειδος (οπως αυτο που ζητας) αλλα θα σου μιλησω σαν επαγγελματιας 18 χρονια στο χωρο (προγραματισμου Synth και Computer) στο χωρο της μουσικης παραγωγης....
Αυτο που ζητας ειναι κατι οντως απο τα κορυφαια sample player στο θεμα παραγωγης οργανων ορχηστρας. Ομως δεν κατανοεις μαλλον κατι!!!Επειδη (παρομοια πραγματα) εχω δουλεψει, ειναι πολυ δυσκολο να μπορεις να εχεις (με την ανεση σου) σε ενα τραγουδι στο sequencer σου καμποσα απο αυτα τα οργανα χωρις να σου δημιουργησουν προβλημα!!!Και αυτο εγκειται στο γεγονος οτι επειδη ειναι τεραστιος ο ογκος που καταλαμβανουν στο δισκο εχεις ποτε διανοηθει πως δουλευουν;
Αυτα του ειδους λοιπον τα οργανα λογω ακριβως του ογκου τους δουλευουν, και επιδη ειναι αδυνατον να φορτωθουν στην RAM του PC, δουλευουν απευθειας απο το δισκο, το λεγομενο disc streaming system..φανταστειται τωρα σε ενα πολυκαναλο κομματι (ως γνωστον και τα audio σε ενα sequencer δουλευουν και αυτα απ' ευθειας απο το δισκο), συν το γεγονος να παιζουν και καμποσα καναλια με το εν λογω προγραμμα!!!....Με λιγα λογια θα τρεχει ο δισκος και δεν θα φτανει!!!Τι να πρωτοπαιξει....Αναγκαστικα θα αρχισουν τα παρατραγουδα!!!!Γκλιτσ, Γκλατσ, δικοπες στον ηχο κοληματα, σφαλματα με αποτελεσμα ακομα και ολοκληρωτικη καταστροφη τραγουδιων!!!!.....σου το λεω σαν παθων....και για να δωσω ενα παραδειγμα αρκει να σκεφτειτε οτι ο κορυφαιος κινηματογραφικος συνθετης του Χολυγουντ Hans Zimmer, τρεχει ακρυβως γι' αυτο το λογο 25 υπολογιστες με το κορυφαιο Gigastudio 3 με την επισης κορυφαια VSL (Viena Symphonic Orchestra) δικτυομενους μεσω του (giga teleport) και ο καθε υπολογιστης παιζει ενα και μονο οργανο ορχηστρας!!!....ποιος λοιπον ειναι ο λογος;;;Μα ακριβως αυτο που σας αναφερω!!!
Λοιπον γνωμη μου ειναι καλυτερα δωσε 400 ευρω και αγορασε το κορυφαιο sampler Kontakt 3 της Native instruments το οποιο ερχεται με 33!!Giga ποιοτικοτατους ηχους απο ολο το φασμα της μουσικης, συν οτι συμπεριλαμβανονται και 9 giga απο την VSL (που ανεφερα ποιο πριν) με εξαιρετικα ποιοτικα οργανα ορχηστρας (και αυτο εκ πειρας) απο τα οποια δεν λειπει τιποτα, και ειναι η ποιο ελαφρια εκδοση εχοντας ετσι την δυνατοτητα για πολυ περισοτερα οργανα σε ενα τραγουδι με τρομερη πιστοτητα παραγωγης και εκφραστικοτητας χωρις ποβληματα!!!
Αυτη ειναι η αποψη μου!!!!....Ααα!!! εγω δουλευω με τρεις υπολογιστες δικτυομενους και σχεδον δεν εχω προβλημα!!!Ο ενας δουλευει το gigastudio 3 με τα οργανα της VSL κυριως και καποια ακουστικα οργανα!!!
Αυτα!!
-----------------
Σωκρατης Ηρακλειο Κρητη.
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Sokratis121974 στις 08-06-2008 16:06 ]