Σας ευχαριστώ όλους.......
Τώρα, όσον αφορά τις σχέσεις μου με τους γονείς μου, θα μπορούσα να τις θεωρήσω ιδανικές.... Δεν θα έλεγα πως είχα πρόβλημα στο να έχω χρόνο με τους γονείςμου, με εξαίρεση κάποια ολιγοήμερα επαγγελματικά ταξίδια που σίγουρα δεν με επηρέασαν.....
Τώρα πια η κατάσταση δείχνει πολιτισμένη και δεν φαίνονται εχθρικοί μεταξύ τους.... Οπωσδήποτε, πάντως, η κατάσταση στο σπίτι μου για ένα διάστημα ήταν αφόρητη....αλλά ευτυχώς, και οι δύο προσπαθούσαν να κρατήσουν ένα επίπεδο, άσχετα που κάποιες φορές δεν τα κατάφερναν... Ευτυχώς όμως, γι' αυτό υπάρχουν και οι φίλοι! Χωρίς αυτούς, που, χωρίς να ξέρουν τίποτα, με έκαναν να νιώθω καλύτερα, δεν ξέρω πώς θα ήμουν τώρα....
Δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Είχαν γίνει προσπάθειες και στο παρελθόν (δυστυχώς η κατάσταση αυτή επικρατούσε για πολύ καιρό) αλλά τώρα πια έχω αποδεχτεί την κατάσταση και πλέον κοιτάζω μόνο μπροστά....
Ξέρω ότι εγώ δεν θα έχω πρόβλημα στην σχέση μου μαζί τους αργότερα, αλλά ώρες ώρες σκέφτομαι πόσα καθημερινά πράγματα θ' αλλάξουν και φοβάμαι...... Για μένα και την μικρή αδερφή μου, η οποία, παρόλο που το ξέρει, δεν ξέρω πώς θ' αντιδράσει όταν τελικά γίνει, κάτι που ισχύει και για μένα...
-----------------
"The fate of all mankind, I see, is in the hands of fools......."
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Moonchild92 στις 13-06-2008 17:32 ]