Παράθεση:
Το μέλος Liza32 στις 01-09-2008 στις 15:03 έγραψε...
αν δεν χωνεύατε κάποιο άτομο, πως θα συμπεριφερόσασταν απέναντι του; Και τι ακριβώς θα κάνατε, ώστε να τον πληγώσετε;
|
|
Για να μη χωνευεις καποιον υπαρχει λογος τις πιο πολλες φορες..δε νομιζω οτι απλα 'δε θα ασχολιομουν'...Θα συζητουσα μαζι με αυτο ατομο και θα προσπαθουσα να δω μηπως τελικα εχω αδικο που δεν τον χωνευω...κι αν προεκυπτε οτι εχω καθε δικιο να τον/την αντιπαθω τοτε θα του/της μιλουσα καθαρα και ξαστερα λεγοντας οτι εχω προβλημα μαζι του/της επειδη συμβαινει το και το...Απο το διαλογο αυτο θα κρινοταν και το τελικο αποτελεσμα... μπορουσαμε να συννενοηθουμε και να τα βρουμε κατα τροπο που δεν 'αδικειται' κανενας?Ολα μελι γαλα...Οχι?Κοιτουσαμε παρακατω και απο τοτε και στο εξης αδιαφορουσαμε πληρως...
Οταν καποιος ανθρωπος γινεται αντιπαθης κι αχωνευτος τις πιο πολλες φορες δεν το ξερει και δεν το κανει επιτηδες...οποτε δωσε του μια ευκαιρια...Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι περισσοτεροι απο μας απλα προσπερναμε καποιον φαινομενικα αντιπαθη...αλλο πραγμα ειναι να μου ειναι καποιος αντιπαθης,αλλο αδιαφορος...Επισης γιατι θεωρουμε αυτονοητο οτι ο αλλος πρεπει να καταλαβαινει ντε μου και καλα απο μονος του που κανει λαθος απεναντι μας...Το πως αντιλαμβανεται ο καθενας απο μας το σωστο και το λαθος ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα...
-----------------
LIFE IS A MISERY ONLY FOR MISERABLE
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : freddieKrueger στις 01-09-2008 20:23 ]