Παράθεση:
Το μέλος mystery στις 12-09-2008 στις 20:30 έγραψε...
Παράθεση:
Το μέλος odis13 στις 11-09-2008 στις 12:34 έγραψε...
Πες μου πρώτα πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις και μετά μπορούμε να σου προτεινουμε κάποιες κιθάρες.
|
|
κοντα στα 1000-1200
|
|
Πολλά λεφτά...για πρώτο όργανο.Αμα δε σου αρέσει και τα παρατήσεις?Η αμα σου αρέσει άλλος ήχος (η ακουστική δεν επιδέχεται και μετατροπές)?
Τέλος πάντων, δεν θα σου κάνουμε εμείς κουμάντο στα οικονομικά σου (αφού μπορείς να δώσεις τόσα πολύ καλά κάνεις και τα δίνεις) απλά να ξέρεις ότι και με τα μισά λεφτά παίρνεις αξιοπρεπέστατο όργανο.
Στα λεφτά αυτά υπάρχουν κάποια μοντέλα της martin, (η martin είναι κάτι σα μερσεντες στις ακουστικές-χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα τα μοντέλα είναι καλά- αλλά μόνο και μόνο το όνομα...).
Επίσης μπορείς να δείς και stoll.Αυτές είναι γερμανικές χειροποίητες, μπορείς να τις δείς εδώ
www.guitars.gr
Bέβαια δε ξέρω κατα πόσο είσαι σε θέση να παραγγείλεις μια (εννοώ να αποφασίσεις τι ξύλα θα βάλεις, μέγεθος κλπ).Αν θες επικοινώνησε με το Σταυρο που έχει το μαγαζί και ρώτα τον πέντε πράματα.Προσωπικά το θεωρώ λίγο αμαρτία απο το Θεο να έχεις μια stoll και να παίζεις μόνο ακόρντα στην πρώτη θέση αλλά φιλοδοξώ ότι ένα τέτοιο όργανο θα σε σπρόξει να μάθεις πέντε πράματα παραπάνω.Στο ίδιο μαγαζί θα βρεις και walden αν θες κάτι πιο φθηνό.
Επίσης μπορείς να δεις το παρακάτω ιντερνετομάγαζο (απόλυτα έμπιστο)
www.Thomann.de
κανοντας αναζήτηση για martin, να μερικές http://www.Thomann.de/gr/search_dir.html?gk=&bn=&sw=martin&pg=8&oa=pra πήγαινε και στην κατηγορία guitar and bass να δείς παραπάνω.
Κανόνικά δε θα πρότεινα σε κανένα να πάρει ακουστική χωρίς δοκιμή,καθώς συχνά βλέπουμε διαφορές ανάμεσα σε 2 του ίδιου μοντέλου.Αλλά αφου δεν είσαι σε θέση να δοκιμάσεις, ίσως αξίζει να γλιτώσεις μερικά λεφτά με παραγγελία απο εκέι.
Υπάρχουν και πολλές άλλες μάρκες.Θα σου πρότεινα να πας με κάποιον που ξέρει (που ξέρει να παιζει όχι να γρατσουνάει,να ξέρει απο όργανα) σε διάφορα μαγαζιά να δοκιμασεις.Στην αθηνα θα βρεις ότι θες, ρώτα να σου πουν ποια μαγαζιά φέρνουν τι (δεν είμαι αθηναίος δε ξέρω) και πάνε να δοκιμάσεις.Που ξές μπορεί κάποια να την ακούσεις και να σου κάνει κάτι κλίκ και να σου αρέσει (ασχέτος με το αν δεν είσαι σε θέση να συγκρίνεις μικροδιαφορές αν για κάποιο λόγο κάτι σου γυαλίσει χτύπα το)