Μια ομορφη αναμνηση μου ειναι ο τροπος που εγινα κολλητος με ενα παιδι στην Γ γυμνασιου:Ειχαμε παει εκπαιδευτικη εκδρομη στην Αμστελ και στο τελος παιζαμε πολεμο με τις μπλουζες που μας χαρισαν εκει οι οποιες κι εφεραν το λογοτυπο της εταιριας...Σε καποια φαση ολοι-αναμεσα τους κι εγω-βαραγαμε το εν λογω παιδι...καποια στιγμη αυτος θυμωνει,μου σκαει ενα μπουκετο,του σκαω κι εγω ενα ως ανταποδοση και μετα μπαινουν καποιοι καλοθελητες και μας χωριζουν...Τα παιδια της παρεας μου,μου ελεγαν οτι ηταν ντροπη που εφαγα εστω και μια μπουνια απο τον 'τζιτζιφιογκο' και μου ελεγαν μολις φτασουμε στο σχολειο να τον περιλαβω στο ξυλο για ξεπλυνω δηθεν τη 'ντροπη'...Εγω μεσα μου ομως δεν ενοιωθα κατι τετοιο,αφου ειχα ανταποδωσει τη μπουνια...οποτε υπο τις προτροπες των υπολοιπων πλησιαζω το παληκαρι,αρχικα και καλα με οργισμενο υφος και στη συνεχεια απλωνω το χερι μου και προς εκπληξη ολων του το δινω και του λεω:'Ωραια βαρας...ετσι πρεπει να υπερασπιζεσαι παντα τον εαυτο σου...' Ε,και απο τοτε γιναμε οι καλυτεροι φιλοι...
Αλλη ωραια αναμνηση:Μα φυσικα οταν εχασα την παρθενια μου!!!!!χεχεχεχεχε Αν περιγραψω και το πως νομιζω οτι θα με μπαναρουνε για τα καλα..
Στις ωραιες αναμνησεις μια προποση!!!!