Παράθεση:
Το μέλος Peace18 στις 24-09-2008 στις 18:41 έγραψε...
Κάτι που ξεκίνησε από την εποχή του Σωκράτη και του Αισχύλου... Πότε τελειώνει; Ή πώς εξαλύφεται;;;
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Peace18 στις 24-09-2008 18:41 ]
|
|
αν το ρουσφετι οπως εγραψε η peace18 πηγαινει τοσο βαθια στην ιστορια μας τοτε παιδια δεν ειναι μονο θεμα των πολιτικων....ειναι θεμα νοοτροπιας...
σαν λαος ειμαστε στην ,<<καβατζα>>και στο <<εχω εναν γνωστο>>μην μου πειτε το αντιθετο....ολοι μας εχουμε εξυπηρετηθει για καποια δουλεια μας πιο γρηγορα η και καλυτερα απο αλλους επειδη <<ξεραμε καποιον>>...
εγω τουλαχιστον το λεω οτι το εχω κανει...
κανεις δεν ξεφευγει ευκολα απο αυτη την παγιδα οταν ΔΥΣΤΗΧΩΣ ο τροπος που λειτουργει το κρατος μας σε σπρωχνει να πας εκει...
οταν λοιπον γενιες και γενιες εχουν μεγαλωσει με το ρουσφετι ο καθενας μας πρεπει να κοιταξει μεσα του και να δει που εχει εν γνωση του προσφερει να γιγαντωθει αυτος ο κυκεωνας...
ολα μαζι συμβαλουν στο να γινει χειροτερη η κατασταση...σιγουρα οι εκαστοτε κυβερνησεις ειχαν τα μεσα να κανουν πιο αξιοκρατικα καποιες αξιολογησεις σε παρα πολλους τομεις...δεν το κανουν...ειναι πολλα τα λεφτα!!
το ρουσφετι ομως απο την καθημερινη ζωη ολων μας ειναι το δυσκολο να εξαλειφθει.
ποσοι απο εμας εχουμε κανει αγορες απο μαγαζια επειδη <<ξεραμε καποιον??>>..
με την ιδεα μιας καλυτερης αγορας θα πας στον <<γνωστο>>..
και ο <<γνωστος>>σου πουλαει καλυτερη εξυπηρετηση και φιλικοτητα με την προυποθεση να σε εχει πελατη...
ρουσφετι ειναι και αυτο,,,καπως ετσι λοιπον γινονται και τα μεγαλυτερης σημασιας εως σημειου εγληματος ρουσφετια!!