Καλησπερα αγαπητοι απο σημερα συν-φορουμιτες!
Μετα απο αρκετο καιρο που το σκεφτομαι πηρα την αποφαση να μαθω κιθαρα, οσο δυσκολο ή ευκολο αν ακουγετε αυτο. Ειμαι 18(σε ενα μηνα) χρονων και ακομη με συντηρουν οι γονεις μου, επομενως δεν θελω να τους φορτωσω με επιπλεον εξοδα για δασκαλο/ωδειο κλπ, ετσι αποφασισα να παρω μια κιθαρα και, αρχικα γρατζουνιζοντας την, να μαθω να παιζω καποια τραγουδακια για να περναω την ωρα μου, να ηρεμω και να διασκεδαζω με την παρεα μου..!
Θα ηθελα να ρωτησω ποια κατα τη γνωμη σας ειναι η καλυτερη κιθαρα για εμενα, κλασικη ή ακουστικη?
Η μουσικη που ακουω ειναι τραγουδια του 70-80 οπως πχ σκορπιονς και διαφορα θρυλικα οπως stairway to heaven, dust in the wind κλπ Επισης ακουω ελληνικα ροκ κομματια (και ξενα), εχω κολλημα με διαφορες μπαλαντες και διαφορα ψαγμενα μεταλ αλλα και ροκ κομματα/συγκροτηματα!
Οπως ειπα και πιο πριν δεν με ενδιαφερει να γινω "μουσικος" αλλα να παιζω για διασκεδαση και την προσωπικη μου ικανοποιηση. Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις και τον χρονο σας και καλως σας βρηκα :]