Παράθεση:
Το μέλος Sokratis121974 στις 30-09-2008 στις 14:00 έγραψε...
Οντως ειναι οπως τα λεει ο Noiz....και εγω δουλευω το Cubase 4 (γνησιο φυσικα) εχω δουλεψει και το Nuendo σε studio (και αυτο γνησιο) και να σας πω κατι; Γι' αυτο που κανουμε ολοι εμεις, δεν νομιζω οτι ντε και του καλου θελουμε ενα nuendo για να το κανουμε.....πλεον το Cubase εχει παει σε τετοια επιπεδα που οι διαφορες κατα την γνωμη μου ειναι μονο γι' αυτους που ασχολουνται με πολυ μεγαλυτερα πραγματα, πχ συνθεση κινηματογραφου, post production, κτλ...προσωπικα σαν επαγγελματιας πλεον βαρεθηκα καθε φορα να ψαχνω να βρω σπασμενη μια εκδοση να δουλευει και να σας πω κατι; επενδυσα γυρω στις 3000 ευρω για software και μπορω να πω οτι ησυχασα....τωρα οποιος μπορει καλο ειναι να επενδυει που και που...νομιζω οτι δεν θα βγει χαμενος.
|
|
Sokrati μου ετσι ειναι ακριβως σε οτι εχει σχεση με τα σπασμενα προγραμματα.Κι εγω το Nuendo 3 και το wavelab 5 original τα εχω, γιαυτο θελω να δω αν αξιζει το κοπο να προχωρισω στην επομενη εκδοση.
Οσον αφορα τις διαφορες νομιζω οτι καταλαβες οτι χρησιμοποιω το nuendo επειδη ακριβως ασχολουμαι και με post production και με κινηματογραφικη μειξη και οπως αντιλαμβανεσαι τα πραγματα εδω ειναι λιγακι πιο περιπλοκα με τους συγχρονισμους τα frameσ και ολα αυτα τα καλουδια.
Ευχαριστω παντως που ασχοληθηκες
Φιλικα
Β.Β
-----------------
to dyskolotero pragma ston kosmo einai to...na eisai aplos...............
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : billy2002gr στις 30-09-2008 15:55 ]