Ας παμε αναποδα:
Η δικη μου επωνυμια βρισκεται στην υπογραφη μου. ΟΠοτε δεν κρυφτηκα ποτε. Μαλιστα μπορεις να βρεις μεχρι και το τηλεφωνο εργασιας μου, κατι το οποιο δεν προσεξες μεσα στο μενος σου να απαντησεις.
Εαν ο συγγραφεας θεωρει απαξιωτικο στο να απανταει σε ερωτησεις που θετουν οι αναγνωστες του θεματος, τοτε τι να πω...Υποτιθεται πως ανοιγεις το θεμα για να μιλησουμε, οχι για να μας πεις απλως την αποψη σου και μετα χουντικα να αποφασιζεις σε ποιον και εαν θα απαντησεις!!!
Δε σε διαταζω, αλλα εφοσον αποτελεις μελος του musicheaven κι ανοιγεις θεμα σε αυτο, πρεπει να εισαι δικαιος και να συμμετεχεις ορθα! Αλλιως ποιος ο λογος να κανεις μια προπαγανδα με βιντεο τα οποια δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο επιχειρημα και στη συνεχεια να απορριπτεις τους συνομιλητες σου.
Δεν πουλαω κανενα στυλακι. Εχω απαντησει σε πιο πολυπλοκα και πιο σημαντικα θεματα απο αυτο εδω. Και λυπαμαι που στα 36 σου συμπεριφερεσαι σαν 10χρονος που του πηραν το παιχνιδι απο το χερι και φωναζει "Δικο μου, Δικο μου". Αν μη τι αλλο, τωρα καταλαβαινω απολυτα γιατι η νεολαια ειναι απογοητευμενη απο τις παλαιοτερες γενιες! Εαν δεν μπορεις να δειξεις σεβασμο στους συνομιλητες σου, τοτε πως περιμενεις απο τη νεολαια να δειξει σεβασμο απεναντι στο προσωπο και στις ιδεες σου; Το σεβασμο ξερεις τον κερδιζεις, δεν τον εχεις απο πριν!
Απανταω λοιπον:
1) Κι ομως, ειναι παρα πολυ πιο ευκολο να τραβηξει μυστικους αστυνομικους απο ενα ξενοδοχειο, ενω οι ξαμολυμενοι indymedia "δημοσιογραφοι" που τους βλεπουμε με τις καμερουλες στο χερι δεν μπορουν να τους τραβηξουν να προκαλουν καταστροφες!!! Λυπαμαι που στο λεω, αλλα εαν πραγματικα ειχε σκοπο καποιος την πραγματικη πληροφορηση θα εφτανε μεχρι την ακρη!
Και σε ρωταω: Σε αυτα τα βιντεο που παρεθεσες οι μυστικοι αστυνομικοι σπανε κατι; Ειναι τοσο απλο κι ομως το κανουμε τοσο πολυπλοκο!
Επισης εγω δεν σε ειπα αριστερο, ουτε αντι-εξουσιαστη, ουτε κουμουνιστη, ουτε αναρχικο! Δε σου εβαλα καμια ταμπελα. Αντιθετως εσυ με κατηγορεις δεξιο, ακολουθωντας την ευκολη πολιτικη λυση! Να ξερεις ομως πως μια ταμπελα δεν σβηνει τις ερωτησεις μου!
2) Δεν οργιαζει καμια φαντασια. Απλως κανω την ερωτηση γιατι τον τελευταιο καιρο φτασαμε να κατηγορουμε μονο την αστυνομια, να σπαμε μαγαζια και δημοσια κτιρια εξαιτιας ενος γεγονοτος και τελικα παλι δεν φτανουμε σε καμια λυση!
Περα απο αυτο, νομιζω πως η ευγενεια σου ειναι...αποκαρδιωτικη! Αντι να συμμετεχεις στο θεμα που ανοιξες με προσοχη κι ευγενεια, απαντωντας τις ερωτησεις με τον ιδιο σεβασμο που τις κανει ο καθενας μας, προτιμας την απαξιωτικη σταση!
Λυπαμαι...και για την ηλικια που εκπροσωπεις ( και δεν ειναι ολοι ετσι, πιστεψε με ) και για τη δουλεια που κανεις! Σαν μουσικος αποστασιοποιουμαι πληρως απο την ποιοτικη κατασταση των λογων και της συμπεριφορας σου! Ευτυχως για το κλαδο μας, δεν ειμαστε ολοι ετσι!