Εγώ θέλω να μου απαντήσετε σε κάτι!
Γιατί είναι κακός ο εθνικισμός και όχι ο διεθνισμός;
Γιατί είναι κακός ο φασισμός και όχι η δικτατορία του προλεταριάτου;
Γιατί είναι κακό πράγμα τα επεισόδια που κάνουν οι της χρυσής αυγής και όχι τα επεισόδια των αναρχικών οι αριστεριστών ( αν και νομίζω ότι οι πραγματικοί αναρχικοί δεν προκαλούν επεισόδια!)
Γιατί η αξία της ζωής του αστυνομικού είναι μικρότερη από την αξία της ζωής του διαδηλωτή!
Γιατί είναι καλύτερο σύστημα μια «δημοκρατία» όπου οι κρατούντες κατά κλέβουν, εξαπατούν, εμπαίζουν και καταπιέζουν τους πολίτες από μια Βασιλεία ή μια δικτατορία ή οτιδήποτε άλλο πολιτικό σύστημα;
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να θεωρώ καλό αυτό που εσύ θεωρείς καλό και αν δεν το κάνω είμαι επικίνδυνος; Εσύ για μένα δεν είσαι επικίνδυνος;
Συμπέρασμα δικό μου!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα των λαών είναι οι ταμπέλες! Αυτοί που θέλουν τους λαούς από κάτω έχουν εφεύρει τα συστήματα και ο κόσμος ακολουθεί όπως τα πρόβατα στην σφαγή!
Μισούμε ο ένας τον άλλο επειδή φοράμε διαφορετική ταμπέλα – λές και δεν έχουμε τα ίδια προβλήματα τα ίδια άγχη τον ίδιο πόνο!
Το καλύτερο παράδειγμα σε αυτό που λέω είναι ο χρωματισμένος συνδικαλισμός!
Δηλαδή ο εργαζόμενος (μπλέ) έχει διαφορετικά προβλήματα από το πράσινο τον κόκκινο τον πουά;
«Διαίρει και βασίλευε» σας λέει τίποτα;
Για ποια πολιτικά συστήματα μιλάτε λοιπόν; Ποιοι εθνικιστές, διεθνιστές, ρατσιστές, ανθρωπιστές, δημοκράτες οτιδήποτε άλλο «στες» και πράσινα άλογα;
Ότι στρέφεται ενάντια στην ζωή και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου είναι κακό!
Ότι στρέφεται ενάντια στην κοινωνία και τα πιστεύω του κάθε ένα είναι κακό!
Ότι στρέφεται ενάντια στην επιθυμία των πολλών μιας κοινωνίας να ζούν με τον τρόπο που διάλεξαν – πέρα από τις διαφωνίες των λίγων οι οποίες απλά πρέπει να είναι σεβαστές και να μην διώκονται – είναι κακό!
Αυτή είναι η γνώμη μου και δεν δέχομαι από κανέναν να μου προσάπτει πολιτικές «ταμπέλες» γιατί θεωρώ ότι με βρίζει!