Ενα απο τα πλεον αναγνωρισμενα και μουσικα αξιολογα ελληνικα μεταλ συγκροτηματα, ειναι οι Firewind.Καθως ειμαι απο Θεσσαλονικη και οι Firewind σχηματιστηκαν εδω,τους εχω δει ζωντανα και ειναι πολυ καλοι...
Τα αγαπημένα μου ελληνικά μέταλ συγκροτήματα προέρχονται από τα 80ς. Spitfire, που αργότερα αναγάσθηκαν να μετονομασθούν σε Speedfire, και από τη Σαλονίκη οι Northwind και οι ΜΩΒ !!!!
Περαιτέρω, πρόσφατα ανακάλυψα στο YouTube ένα βιντεάκι με το "Κάνω μια ευχή" των "Εξόριστων" του Δημήτρη Κατή και ... μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα που το άκουσα μετά από καιρό ....
Το μέλος kwstasagas στις 29-01-2009 στις 19:37 έγραψε...
Τα αγαπημένα μου ελληνικά μέταλ συγκροτήματα προέρχονται από τα 80ς. Spitfire, που αργότερα αναγάσθηκαν να μετονομασθούν σε Speedfire, και από τη Σαλονίκη οι Northwind και οι ΜΩΒ !!!!
Περαιτέρω, πρόσφατα ανακάλυψα στο YouTube ένα βιντεάκι με το "Κάνω μια ευχή" των "Εξόριστων" του Δημήτρη Κατή και ... μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα που το άκουσα μετά από καιρό ....
θα χαρεις ιδιαιτερα λοιπον που οι spitfire λογικα ξαναενωνονται
ωραιο συγκροτημα
εμενα μου αρεσανε και οι λευκη συμφωνια...αλλα εξαφανιστηκανε σχετικα γρηγορα...
Όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με την επανένωση των Spitfire, με το καινούριο τους line up, με συναυλίες τους κλπ κλπ .... παρακαλείται να τις γράψει ΑΜΕΣΑ !!!!!!!!
----------------- Goin' through pages and lookin' down lines and lines ... [UFO - Space Child]
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : kwstasagas στις 30-01-2009 12:51 ]