Ήθελα να ξερα ειλικρινά τι σχέση έχει η "αστυνόμευση" με την αυτονόητη κακή σημασία αυτής της έννοιας, από το πετάξει έξω το site έναν ηλίθιο που βρίζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί όλα τα μέλη του ΜΗ.
Και ένα πανεπιστήμιο έχει άσυλο, κι όλες οι γνώμες είναι αποδεκτές, και ακόμα κι όταν φτάνουνε σε ακραίο σημείο πάλι αποδεκτές είναι και καλά κάνουνε, κι όταν ακόμα πέφτει και καμιά ψιλή, πάλι αποδεκτό είναι και καλώς γίνεται.
Όταν όμως μπω εγώ στο άσχετο, πάω στον οποιοδήποτε και τον βρίζω με απίστευτες φράσεις μπροστά σε όλους χωρίς αιτία, μια δυο τρεις θα μου γίνει παρατήρηση, συνεχίζω να κάνω το ίδιο πράγμα και χειρότερα πάλι χωρίς αιτια, μετά το ίδιο το πανεπιστήμιο προκειμένου να προστατεύσει τον κόσμο του και το κύρος του και να μην πεσει σε ανυποληψία, θα του δώσει τα παπούτσια στο χέρι.
ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΗΔΙΕΣ, ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.
Αλλιώς αναγκάζει εκείνον που δέχεται την επίθεση ή να σηκωθεί να φύγει, ή να πέσει στο ίδιο επίπεδο με τον υβρίζοντα, με τη λογική ότι δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει να τον βρίζουν αλλά η 18η, και πόσο επίπεδο να κρατήσει πια, του τα έχουν κάνει τούμπανο του άνθρωπου.
Δε νομίζω ότι σε κάποιο site που το ενδιαφέρει η εικόνα του έξω, να κράταγε τέτοιους τύπους που να γράφουν σε οποιοδήποτε μέλος έτσι στο άσχετο και χωρίς αφορμή "δεν έχεις σηκώσει κεφάλι.." από πού τέλος πάντων..
Η αισθητική πέφτει στο -30, δημιουργείται ένας οχετός με εμετικά σχόλια και απαντήσεις και διώχνει φυσικά πολύ καλά μέλη που δεν έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν με τέτοιες αηδίες.
Και το site που υποτιμά τόσο τα blogs, ας μη ξεχνάει ότι εδώ μέσα είναι ίσως το πιό ζωντανό κομμάτι του από άποψη κοινωνικοποίησης των μελών, κι απ' το ραδιόφωνο και απ' το φόρουμ και απ' οτιδήποτε, και πρέπει να τα προσέξει. Εκτός αν δεν το ενδιαφέρει καθόλου.
Αύριο θα συνεχιστούν τα εμετικά σχόλια χωρίς αιδώ καμία και το ΜΗ θα έχει να διαβάσει νέες ιστορίες για αγρίους. Εγώ προσωπικά βαρέθηκα να δέχομαι επιθέσεις και θα απαντάω το ίδιο και χειρότερα, έτσι για να σπάσει ο πάγος που λέει κι ο Γκουσγκούνης, αφού τελικά φαίνεται ότι γουστάρουμε όλοι εδώ μέσα.
Άλλα ένα άσυλο, αν θέλει να παραμείνει άσυλο και να έχει πραγματικά λόγο ύπαρξης, πρέπει πρώτα να προφυλλάσσει την μη ενόχληση του διπλανού και έπειτα να χαρίζει ελευθερία στο άτομο. Αν δε θέλει να λέγεται .....
Αυτά για τα περί "αστυνόμευσης".