xaxaxaxa βασικά το musicheaven είναι ένας τρόπος επικοινωνίας πολλών ατόμων(μια μικρή κλειστή κοινωνία)...άλλοι γίνονται παρέες άλλοι κλίκες και γιατί όχι ερωτευμένοι... αν και πιστεύω πως οι συμπάθειες (γενικά) είναι εμφανείς....τουλάχιστον απ'οσο έχω παρατηρήσει ας παράδειγμα και τον εαυτό μου
αλλά όπως και κάθε interniako μέσο επικοινωνίας κόβει την ευκαιρία στο άτομο να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους. μεσο τησ επαφης και οχι μια οθονης
Δεν ξέρω για έρωτες, πάντως σίγουρα έφερε κοντά άτομα που είχαν να βρεθούν μια ολόκληρη ζωή! Το πρόβλημα είναι, ότι ήταν πολύ αργά για να μπορέσουν να αναπληρώσουν το κενό τόσων χρόνων...
Το μέλος Liza32 στις 04-05-2009 στις 22:36 έγραψε...
Δεν ξέρω για έρωτες, πάντως σίγουρα έφερε κοντά άτομα που είχαν να βρεθούν μια ολόκληρη ζωή! Το πρόβλημα είναι, ότι ήταν πολύ αργά για να μπορέσουν να αναπληρώσουν το κενό τόσων χρόνων...
Χωρίς παρεξήγηση προς τη Λίζα...
Το ό,τι υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσουμε νέα άτομα... ναι! Το ό,τι μπορεί να δημιουργηθεί κάτι παραπάνω από φιλία... νννναι! Αλλά να φέρει σε επαφή και πάλι ανθρώπους από τα παλιά... αυτό δεν θα το πιστεύα ποτέ. Καλα το ΜΗ περίμεναν ???
Συμπάθειες και αντιπάθειες ναι, δημιουργεί...Αλλά τώρα για έρωτες δε νομίζω ή τουλάχιστον (για να μιλάω γενικά και αόριστα) σε μένα δεν έχει τύχει...!!!
Υπάρχει η δυνατότητα γνωριμιών μέσω ομαδικών συνήθως συναντήσεων και είναι πάρα πολύ ωραίο να γνωρίζουμε από κοντά πολλούς απ' όσους επικοινωνούμε γραπτώς!