"kai ksero arketa tragoudakia ta opoia einai apo vivlia tou mpoukouvala me taplatoura "
Ωρε τι μού θύμισες φίλε μου .... Κι εγώ όταν ήμουν μαθητής Γυμνασίου, από τα βιβλία του ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ προσπαθούσα να βγάλω τραγούδια στο μπουζούκι, του οποίου τα "μυστικά" ... είχα μόλις αρχίσει να ανακαλύπτω .... Μάλιστα, επειδή ο κ. Μπουκουβάλας είχε ανοίξει κι ένα ωδείο στη γειτονιά μου [Ζωγράφου], πέρασα κι από κει για λίγους μήνες για μαθήματα. Χάρις σε αυτόν έμαθα να κάνω "φτερουγίσματα" στο μπουζούκι και ... έμαθα ορολογίες που δεν είχα ξανακούσει μέχρι τότε, όπως "δακτυλισμός", δαχτυλοθεσία", "μορτέντο", "ψευδομορτέντο" κλπ κλπ .... Από κει και πέρα όμως .... προχώρησα μόνος μου στην εκμάθηση μπουζουκιού κι έβγαζα τα τραγούδια στο μπουζούκι χωρίς να μού δείχνει κάποιος ....
Λοιπόν, με το πρόβλημα χρόνου να μη σε πιάνει κανένα άγχος !!! Με την εξάσκηση θα το λύσεις αυτό το πρόβλημα και θα φτάσεις σε σημείο να είσαι "μέσα στο χρόνο" χωρίς να το καταλάβεις !!! Αρκεί, φυσικά, να μην παρατήσεις το μπουζούκι και κάθε μέρα να διαθέτεις χρόνο [έστω και μισή ώρα] για να ασχολείσαι μαζί του ....
Τους χαιρετισμούς μου στην πανέμορφη ΠΑΤΜΟ .... Τα αγαπώ τα ελληνικά νησιά μααααας .......
[ΥΓ : την περίοδο που έκανα μαθήματα με τον κ. Μπουκουβάλα, αυτός είχε, μόλις, εκδώσει τα βιβλία (νομίζω 2 τόμοι) με τις δικές του μεθόδους εκμάθησης μπουζουκιού. Και τον θυμάμαι να τις παρουσιάζει ως κάτι ... τελείως "επαναστατικό" για να μάθει κανείς εύκολα και γρήγορα μπουζούκι .... Ίσως και να είχε δίκιο ..... Ας είναι καλά ο άνθρωπος, όπου κι αν βρίσκεται ...... ] .......