Καταννοώ πως αυτό το θέμα ανοίχτηκε με σκοπό την ενημέρωση και όχι τόσο πολύ το σχολιασμό του...
Επίσης ξέρω -όσο άσχημα κι αν ακουστεί αυτό- πως τα λόγια μου παρεξηγούνται πολύ εύκολα εδώ μέσα...
Ένα πράγμα θα ήθελα να πω, και δεν πρόκειται να κάνω διάλογο ιστότοπου..., είναι το ότι φτάσανε να μην υπάρχουν μέλη που να ενδιαφέρονται να στείλουν δημοσίευση για το "λογοτέχνημα της ημέρας" κάτι σημαίνει αυτό... που ίσως να πρέπει να ταρακουνήσει λίγο... τη κοινότητα...
Να θυμήσω παλιά μου αντίδραση για τη φράση "στείλε λογοτέχνημα της ημέρας ----αν αξίζει".....
Τελικά μερικά πράγματα αξίζει να τα αφήνουμε στην κρίση των άλλων και όχι στον παρορμητισμό μας...
Για να βρω το θάρρος και να στείλω κάτι το οποίο θα το διαβάσουν μερικές δεκάδες άτομα, σημαίνει πως για μένα αυτό αξίζει...
Τελος πάντων δε βγάζει πουθενά αυτό τώρα, περα από προσωπικές συγκρούσεις.
Μερικά πράγματα που κανουμε στο βάθος του χρόνου μας δείχνουν και το αντίκτυπό τους....
Φιλικά, καλή συνέχεια....
ΥΓ Μπορει να σταματησει αυτή η στήλη, αλλα δε θα ήταν κακο να μπορουμενα την "ξεφυλλίζουμε" σαν αρχείο βρίσκοντάς την κάπου σε μια γωνίτσα στην κεντρική σελίδα...