Τωωωωώρα μάλιστα! Ωραία φωτό!!!
Λοιπόν πιστεύω οτι θα μπορείς να δείς, αν κοιτάξεις και καμία εικόνα που να συνοδεύει αυτή που ανέβασες και να δείχνει τα πράγματα από ΜΕΣΑ και όχι από ΕΞΩ, γιατί αν είναι να μιλήσουμε για "τεχνικά πράγματα" πρέπει να έχουμε "τεχνικά σχέδια", θα μπορέσεις, επαναλαμβάνω, να δείς οτι άλλο πράγμα ο μαγνήτης, παθητικός ή ενεργητικός, ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ο πρεονισχυτής και άλλο το εκουαλάηζερ. Το οτι τα βάλανε όλα μαζί πακέτο δεν σημαίνει οτι τα λέμε και όπως θέλουμε όλα!!!!
Δηλαδή επειδή τιμόνι - κρεμαργιέρα - τροχοί είναι στην ίδια "ροη σήματος" θα λέμε το τιμόνι ρόδα;!!!
Επίσης στην εικόνα που ανέβασες δεν νομίζω οτι φαίνεταιο πουθενά ούτε ένα καλωδιάκι.... περίεργο. Μόνο κάτι finger tips, battery, battery check indicator light και διάφορα άλλα που, αν δεν ήταν και τα από δίπλα στοιχεία της εικόνας, θα πίστευα οτι ήταν για κάποιο εκουαλάηζερ ποδιού... Αν θέλεις θα μπορούσες να ψάξεις να δείς σε τι χρειάζεται η μπαταρία, πράγμα που δεν γίνεται βέβαια από αυτή την εικόνα.
Ακόμα θα ήθελα να πω οτι εκτιμώ το καλοπροαίρετα αλλά...
Από την άλλη ΕΣΥ μίλησες πρώτος για "Βεγγαλικά", θίγωντας έτσι πρώτος την προσωπικότητά μου ενώ εγώ αναφερόμουνα μόνο στα επιχηρήματα και τις προτάσεις που γράφονταν εδώ. Θα ήταν καλό να σκεφτείς οτι το να μειώνεις την αξία του συνομιλητή σου για να υποσκάψεις την εγκυρότητα των επιχηρημάτων του ΧΩΡΙΣ να παρουσιάζεις καλά στηριγμένο αντίλογο ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΩΝ δεν νομίζω οτι μπορεί να πείσει σκεπτόμενους ανθρώπους για, την ποσότητα και την ποιότητα αν θες, του δίκιου σου.
Βέβαι αν επιχήρημα θεωρείται μια εικόνα που δεν λέει τίποτα να αρχίσουμε τότε όλοι να ανεβάζουμε φωτογραφίες σαν επιχηρήματα...
Ακόμα δεν πιστεύω οτι μπορεί να μην πηγάζουν συζητήσεις και διαφωνίες από απορίες τρίτων, πόσο μάλιστα όταν ο αρχικός σκοπός, η εύρεση λύσης, έχει επιτευχθεί.
Όσο για το "τα-ξερω-όλα-κορόιδα", αναφέρθηκα σε αυτό σε κάποιο άλλο θέμα και αν σε ενδιαφέρει ψάξε εκεί. Νομίζω είναι στο "πρόγραμμα ηχογραφήσεως από πισι" ή κάτι τέτοιο...
Αυτά το λοιπόν!!!!