Καλησπερίζω όλα τα καλά παιδιά του forum
Φίλτατε Daskalenko7
Πολύ ευχαρίστως να βοηθείσουμε...Αλλά για λύσε μου μια απορία...Πώς θα σου εξηγείσω απο δώ μέσα πώς να τοποθετείς σωστά τα χέρια σου...???Και άντε...πές ότι εγώ στα γράφω όμορφα και ωραία...μέχρι και με κλίσεις-μοίρες...Πώς θα εξασφαλήσω ότι εσύ μελετάς σωστά ή έστω έχεις καταλάβει τί πρέπει να κάνεις?Όέο???
"Επίσης ξέρω τα βασικά ακόρντα .Αλλά δεν μπορώ να βγάλω ήχο όπως ακούω τα κόβερς στο γιουτιούμπ "
Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε
Χωρίς Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η δεν κάνεις τίποτα!!!
Ξεκίνα λύνοντας τα βασικά τεχνικά προβλήματα- καθετότητα δακτύλων, τεχνικές πέννας- και κατόπιν τούτου, ξεκινάμε να μιλήσουμε για "ήχο-covers"...τα οποία ερμηνεύονται από Επαγγελματίες (ώς επί το πλείστων), στο youtube...
Επίσεις, θεωρώ πως το να διαθέσεις λιγοστά χρήματα για κάτι που αγαπάς τόσο πολύ, αξίζει τον κόπο. Δεν νομίζω πως θα χρειάζεσθεις μια περιουσία!!!
Βρές 1 δάσκαλο, βρείτε τα και στο οικονομικό, και κάνε 4-5 μαθηματά, εφ όσον δεν έχεις την δυνατότητα για περισσότερα...ώστε να "ξεκαθαρήσεις" βασικά σημεία τεχνικής & εξάσκησης.Τώρα, αν δεν έχεις την δυνατότητα ούτε γι'αυτό, ειληκρινά θα σε βοηθείσω αφιλοκερδός, αλλά όχι "εξ αποστάσεως".Τα υπόλοιπα με ΠΜ
Επίσεις, η κλασική κιθάρα είναι μια χαρά για ακόρντα!Τώρα αν θές metallic ήχο, οκ...πάρε ακουστική!Μήν μπερδέυετε τα πράγματα χωρίς λόγο...
Αυτά απο μένα.
Φιλικά,