Ήταν πολύ ωραία εχθές!Όχι φυσικά ότι δεν το περίμενα με τέτοιους καλλιτέχνες.Ήμουνα σίγουρη.
Μου άρεσε που υπήρχε εναλλαγή στο πρόγραμμα,τραγουδούσαν όλοι,εναλλάξ.Βέβαια στο πρώτο μέρος ήταν πιο υποτονικά τα πράγματα,περισσότερα slow κομμάτια,αλλά μετά το διάλλειμμα,το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο,παλιότερα τραγούδια,είπε και των Πυξ λαξ αρκετά ο Ξυδούς,και το δεύτερο μέρος μου αρεσε πολυ περισσότερο.Τραγούδησε πολλά τραγούδια κι ο Μάνος Λιδάκης,καλός είναι.Κι ο Τόλης Φασόης φυσικά.
Γενικά είπαν περισσότερα τραγούδια που δεν ηταν στην προσωπική τους δισκογραφία,αυτη την εντύπωση έχω,ότι ήταν περίπου μοιρασμένα.Ο Ξυδούς δεν είπε πχ πολλά από την εποχή πυξ λαξ(κάτι που θα μου άρεσε σαφώς περισσότερο) ούτε ο Κατσιμίχας είπε όλα όσα θα ήθελα να ακούσω από την κοινή τους πορεία με τον αδελφό του.Αλλά φυσικά όσα διάλεξε να πει ήταν όλα το ένα καλύτερο από το άλλο,όπως και όλα φυσικά τα τραγούδια τους που είναι κορυφαία.
Όλοι οι μουσικοί κορυφαίοι.Υπήρχε και προβολή από πίσω,βίντεο.Πολυ ωραίο κι αυτό.Ο ήχος πολύ καλός.
ΑΞΙΖΕΙ.
Ευχαριστώ πολύ!