Αυτό το θέμα που λες είναι η ιστορία της ζωής μου...Μεγάλα διαστήματα άνεργη και κάπως πρέπει να γεμίσει ο χρόνος μου,γιατί η ανεργία πάει χεράκι-χεράκι και με την αφραγκία και να θέλεις να βγεις,δεν μπορείς.
Θα σου πω λοιπόν εγώ τι κάνω.Βέβαια όλα είναι και θέμα γούστου.Κάποιοι αγαπούν πχ το διάβασμα,κάποιοι άλλοι αγαπούν τη ζωγραφική,κάποιοι απλά να χαλαρώνουν ακούγοντας μουσική,άλλοι να κάνουν γυμναστική.Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι όλοι.
Πέρα από τα προφανή που κάνω,δουλειές του σπιτιού,έχω την κιθάρα,παίζω όση ώρα έχω όρεξη κάθε φορά.
Διαβάζω βιβλία.Διαβάζω περιοδικά και κρατάω άρθρα που μου αρέσουν,τα οποία εν συνεχεία αρχειοθετώ σε ντοσιέ και ανατρέχω σε αυτά όταν κάτι χρειαστώ.
Ζωγραφίζω κάποιες φορές και κάνω κατασκευές διάφορες,επειδή πιάνουν τα χέρια μου.Μικροδωράκια δηλαδή,κουτάκια,καρτούλες,τέτοια πράγματα,έχω κάνει και διάφορα σεμινάρια,ψηφιδωτό και τέτοια,και φτιάχνω και απο αυτά.Είναι κάτι που με χαλαρώνει απόλυτα.
Έχω φυσικά και τον υπολογιστή,σερφάρω στο διαδίκτυο.Γράφω στο blog μου,ένας από τους λόγους που γράφω τόσο συχνά είναι και η βαρεμάρα.
Βάζω και βλέπω dvd.
Η μαγειρική είναι επίσης μια καλή λύση και η ζαχαροπλαστική.
Εξίσου καλή ειναι και η γυμναστική.Πριν μετακομίσω,που ήταν χειρότερα εκεί τα πράγματα,από άποψη βαρεμάρας(εδω έχω περισσότερα να κάνω) έβαζα dvd και έκανα γυμναστική,είχα πάρει και στρωματάκι και βαράκια.
Η χειρότερη λύση είναι η τηλεόραση.Εντάξει,κάποιες φορές θα δεις και λίγο.Αλλά πάντα υπάρχει και η λύση να δεις κάτι ποιοτικό ή μια καλή ταινία,δεν είναι ανάγκη να ανοίγει κάποιος την τηλεόραση και να κολλάει στα reality.Εγω ακούω φέτος να μιλάνε για αυτά και κοιτάω λες και μιλάνε Κινέζικα,ούτε έχω ιδέα για το τι γίνεται,ποιο κανάλι τα δείχνει,ποιοι είναι κριτές κλπ.Κοιτάω σαν να προσγειώθηκε U.F.O...