Επειδή αισθάνομαι πολύ άσχημα με ό,τι έγινε απόψε,έχω την ανάγκη να γράψω για τελευταία φορά στο forum,μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού.
Σήμερα αποσύρθηκε ένα κομμάτι από τον διαγωνισμό και αν και φαίνεται ότι συμμετείχα στο να γίνει κάτι τέτοιο,θεωρώ ότι σαν κίνηση ήταν τελείως λανθασμένη από μέρους του δημιουργού του και μόνο.Σας παραπέμπω σε αυτά που γράφτηκαν στο topic.
Συμμετέχω και εγώ με κομμάτι μου στον διαγωνισμό.Σε άλλο group,δεν είχα κανένα συμφέρον να κάνω αντιπαράθεση με τον εν λόγω δημιουργό.Ένιωσα όμως την ανάγκη να απαντήσω γιατί θεώρησα ότι θίγεται η αξιοπρέπεια του διαγωνισμού και του site κατ'επέκταση.Και επειδή το site είμαστε εμείς(τουλάχιστον έτσι νιώθω),ένιωσα να θίγεται και η δική μου.
Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο.Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα υποχωρούσα από τις θέσεις μου,και πιστεύω και αρκετών μελών,για να κρατηθεί το κομμάτι σε ισχύ.
Δεν μπορώ να πω πως θεωρώ τον εαυτό μου υπαίτιο, αλλά θα ζητήσω συγγνώμη από τον δημιουργό που ωθήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο.Δεν είμαι μέλος τόσα χρόνια για να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις,υπηρετώ μόνο τα πιστεύω μου και είμαι ευαίσθητος σε θέματα ηθικής(ίσως παραπάνω από ότι πρέπει).Όλα μου τα posts αυτό φανερώνουν.
Επίσης ζητώ συγγνώμη από τα μέλη και τους διαχειριστές του MusicHeaven.
Εύχομαι καλή συνέχεια και θα τα πούμε μετά τον τελικό.
Σας ευχαριστώ.