Γεια σας Παιδιά!!!
Είμαι 17 χρονών,ελληνίδα και μένω στο ισραήλ!
το ονειρο μου ειναι τα γινω μουσικος! παιζω πολυ καλα πιανο και κιθαρα και ειμαι σε ενα πολυ καλο επιπεδο. Κανω ακομα μαθηματα και βελτιωνωμαι! ωστοσο οταν πρωτοήρθα στο ισραηλ δεν μπορουσαν να με δεχτουν σε ενα ωδειο λογω της γλωσσας (μιλαω απταιστα αγγλικα, αλλα τα εβραικα μου δεν με βοηθανε και τοσο πολυ) για αυτον τον λογω κανω μονο μαθηματα κιθαρας και πιανου αλλα δεν διδασκομαι αρμονια- θεωρια- dictee
εχω τελειωσει θεωρια ( Α',Β΄& Γ') και τωρα θεωριτικα θα επρεπε να ειχα αρχισει αρμονια, κατι που απο οτι ξερω ειναι υποχρεωτικο για τους μαθητες που δινουν Πανελληνιες και θελουν να περασουν μουσικολογια στην Ελλαδα.
Το μονο που ζηταω απο εσας ειναι να μου πειτε για ποια μαθηματα πρεπει να προετοιμαστω για να περασω μουσικολογια!?ειναι υποχρεωτικο να ξερω θεωρια-αρμονια-dictee????? τι ειδους εξετασεις πρεπει να δωσω στισ Πανελλήνιες??? μονο θεωρια ή και πραξη?????????????? ποιο ειναι το προγραμμα τον εξετασεων???? τελικα με συμφερει να σπουδασω μουσικολογια στην ελλαδα η στο εξωτερικο????????????
PLEASE help me out guys!!! σας ευχαριστω!!!!