Θα στηριξω την δηλωση του harmonizer:
-το θεμα ηταν πολυ κοινοτυπο απο μόνο του, και η προσεγγυση πολυ αδιάφορη
-η εναλλαγη του ηχου ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ακομα και για ερασιτεχνικη δουλεια
-σε καποια σημεια ο ηχος της ομιλιας ειναι πολυ αδυναμος λογω ελλειψης ξεχωριστου μικροφωνου και της ηχητικης του δωματιου, και αυτο δεν ληφθηκε καθολου υπ'οψην, μαλλον παραβλευθηκε, ακομα και στην επεξεργασια. Οταν διαπιστωνονται τετοια προβληματα, το πλανο ξαναγυριζεται, και δεν πετιεται στο μονταζ οτι να ναι και οπως να ναι
-η ποιοτητα της εικονας ηταν προβληματικη, με τα "νερα" που εκανε σχεδον συνεχεια
-τελος, η εναλλαγη των πλανων δεν ειχε συνοχη, μπερδευε με ασχημο τροπο και δεν ενωνε τις σκηνες οπως θα επρεπε. Εμοιαζε περισσοτερο με ενα βιντεο με σκορπιες διαφορετικες σκηνες, παρα μια ταινια με ομαλη συνεχεια
Ξερω, θα πειτε "ειναι παιδια, ειναι ερασιτεχνες". Εχω φτιαξει και εγω καποια βιντεο και μια ταινια μικρου μηκους και ξερω ολες τις δυσκολιες, τα προβληματα, τους τροπους επεξεργασιας και γενικως το τι μπορεις να κανεις με ενα ακατεργαστο υλικο. Η δουλεια των παιδιων ηταν πολυ προχειρη, και δεν χρειαζεται να εχεις ξανακανει παρομοια δουλεια για να δεις οτι αισθητικα κατι δεν παει καλα. Το προβλημα ειναι οτι οταν εχεις ενα "ασχημο" πρωταρχικο υλικο (ληψεις), ειναι πολυ δυσκολο να το βελτιωσεις με το μονταζ και την επεξεργασια (την εχω πατησει και εγω ετσι.....). Ειναι απ τα πιο βασικα κομματια η σκηνοθεσια και το στησιμο. Και μετα ολα τα υπολοιπα.
Φιλικα ολα τα παραπανω!