Quote:
|
Το μέλος thanasis1987 στις 19-02-2005 στις 22:41 έγραψε:
Οταν λες οικειοθελως τι εννοεις? Για να απαντησω και αναλογα!
|
|
Mπορούσα να περάσω σε άλλες σχολές κοντά στην πόλη μου (Βόλος, Θεσσαλονίκη) με τα μόρια που είχα, αλλά αν το έκανα αυτό η ζωή μου θα συνέχιζε να είναι ελεεινά η ίδια με αυτή που ήταν μέχρι να περάσω.
Την τελευταία χρονιά των εξετάσεων , με τπο θάνατο του πατέρα μου, είχα καταντήσει ένα ανέραστο 60κιλο πλάσμα, το πιο βολικό παιδί για τους γονείς, αλλά όχι ο πιο ενδιαφέρον άνθρωπος για φίλους. Από τότε που πήγα στη Σάμο, μακριά από την πόλη μου, μπόρεσα και άλλαξα πολλά πράγματα στον εαυτό μου. Έχασα 15 κιλά, απέκτησα φίλους, ξενυχτούσα τα βράδια, μπήκα σε ένα συγκρότημα, περνάω ΤΕΛΕΙΑ!!! Αν ήμουν σε μια πόλη δίπλα απ'τη δική μου, με το τάπερ να πηγαινοέρχεται, να είμαι αναγκασμένη κάθε Σαββατοκύριακο να γυρίζω σπίτι, να συναναστρέφομαι με τους ίδιους ανθρώπους,πως θα μπορούσα να αλλάξω; Ναι, θα ήμουν το καμάρι για τους δικούς μου, but that's not a kind'a life I want to live! Sorry αν ζάλισα, αλλά αυτές είναι οι απόψεις μου για το να περνά κανείς στην ίδια ή σε κοντινές πόλεις (εκτός κ αν υπάρχει σοβαρός λόγος).
Μια φορά μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου, γιατί να πας στο απέναντι δέντροι αφού μπορίς να πετάξεις σε όλο τον κόσμο;;;