Παράθεση:
Το μέλος noizreduction στις 09-07-2010 στις 21:39 έγραψε...
Οποτε, επειδη στην Ελλαδα μενουμε κι επειδη ειμαστε παντα "μαστορες", ποτε μη λες ποτε....!
|
Δεν απέκλεισα απολύτως τίποτε νομίζω ,και απλά ανέφερα το "συνεπάγεται" της εξίσωσης για το μέσο χρήστη ,
τα περαιτέρω γιά τούς Power Users και όχι "μάστορες" , αλλά γνώστες , δεν έκανα αναφορά ,απλούστατα γιατί το θέμα Μουσικής Παραγωγής είναι δευτερεύουσας προτεραιότητας , στις εξαιρετικά ισχυρές Μηχανές που δουλεύω (λεπτομέρειες νομίζω ότι έχουμε πει στο Noiz) , και τουλάχιστον το επίπεδο Μηχανικής γνώσης μου μου επιτρέπει να "παίξω" μεγάλες Μουσικές Εγκαταστάσεις και σε "έρποντες" διπύρηνους 2,66.
Τό γρήγορο μηχάνημα πάνω απ' όλα εξοικονομεί πολύ χρόνο και ούτε αυτόν διαθέτω ούτε και υπομονή.
Κάτι άλλο που συχνά διαβάζω , το πχ Έχω δοκιμάσει το "τάδε" VSTi και ήταν πολύ βαρύ γιατί ήταν "σπασμένο".
Σας πληροφορώ ότι το 95 % των προγραμμάτων που έχει γίνει σωστό Reverse Enginnering , γιατί η έννοια "σπασμένο" δεν υφίσταται στο σύνολο των Ξεκλειδωμένων προγραμμάτων από το 1995 , λειτουργεί στό 100 % του αγορασμένου , τα έχω αντιπαραβάλλει με τα αυθεντικά που έχω και έχουν σχεδόν όλα περάσει από αυστηρό Benchmark , αλλά σίγουρα το γνωρίζουν όλοι που ασχολούνται όπως εγώ με Software Development.
Δεν δηλώνω βέβαια υποστηριχτής του παράνομου λογισμικού γιά τον απλούστατο λόγο ότι από πωλήσεις Λογισμικού βγάζω το "καλό" εισόδημά μου (γιατί αν περίμενα τη Μουσική & Παραγωγή θάμουν στο δρόμο),
Αλλά επουδενή λόγο δεν ανέχομαι τις κινδυνολογίες που διαβάζω και ιδίως από άτομα με έλλειψη θεμελιώδους Λογισμικής γνώσης (εξαιρούνται πάντα οι παρόντες).
Τα συμπεράσματα δικά σας.
.
[ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον/την : Sharmman στις 08-09-2010 07:37 ]